Rád most a kifinomult szovjet propagandista szerepét osztották a központban, miután valamelyik kitiltott véresszájú ukrángyűlülő klónjaként feltámasztottak?
Pontosan így van. Emlékszem gyerekkoromból, ami még bőven a szocializmus korszakára esett, hogy amikor Bulgáriába utaztunk egyszer nyáron, 1 levát valami 16Ft váltóár körül kaptunk. Aztán Bulgáriában kiderült, hogy náluk minden olcsóbb forintra átszámolva, mint az akkori Magyarországon. Még hoztunk is haza levát. Egy adott keresztárfolyam nagyon félrevezető tud lenni.
Azért azóta lett kb. 2 generáció szavazó és kb. meg is halt annyi. Akik meghaltak azok még a szovjet érában éltek és a változásra szavaztak, Gorbacsov reformjait elfogadva, megerősítve. Lásd Koszovót is példának. Szerintem...
a minap raktam be egy riportot Ukrajnában élő oroszokkal, köszönik, de nem kérnek a szovjetekből, nekik is elegük van belőlük, teljesen megfelel nekik Ukrajna
Érdekelne mit fizetnek azért, ha valaki az oroszoknak térdel, mint Orbán? Józan ésszel nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet olyanoknak a hátulját fényezni, aki legalább háromszor szállt meg minket. Ja, hogy azok nem azok voltak? Akkor micsodák? Tonga szigeti benszülöttek? Ennyire kutyába lemenni csak pénzért lehet szerintem, vagy valami olyan titokért, ami a szektás fideszes népnek is kínos lenne.
Már megint sikertelen volt az értelmezésre tett kísérleted Zsombika, senki nem állította, hogy Ukrajna tag, az ellenkezőjét viszont többen, akkor mi nem ment át? Tudom, hogy morci vagy Zed miatt, de el kell fogadd a G20-on nem kívánatos személy, szemben jó pár nem taggal. ;)
Volt népszavazás, teljesen független, 1991-ben, ahol a többség Ukrajna függetlenségét támogatta, azokon a a területeken is, ami most az orosz agresszió elsődleges célja: * A Donecki területen: 76,85%, a Zaporizzsjai területen: 80,74%, a Krími Autonóm Köztársaság területén: 54,19% Luhanszki terület:83,86% * A nyugati területeken a 90% feletti támogatás volt ( pl.: LVIV 97,46%). * A megjelenés a népszavazáson 84,18% volt, míg a függetlenség támogatottsága 90,32%. * Független népszavazás során az ukrán állampolgárok döntöttek! A népszavazás alapján, ha igaz az orosz anyanyelvű többség, akkor azok is az elszakadásra voksoltak! * Minden más orosz propaganda!
OROSZ-UKRÁN háború