A kijevi színház már megérdemelne egy új rendezőt és új szereplőt. Mondjuk az orosz vezetés is, de a nyugati nagyhatalmak nem akarják, mivel Putyint már ismerik, és egy ismeretlen vezető egy nukleáris nagyhatalomnál - belpolitikai hatalmának megerősítése céljából - akár a nukleáris fegyverekhez is nyúlhat. Először persze csak a taktikaiakhoz, de aztán máshoz is. . "Scholz assures: "We are not aiming for regime change in Moscow" . https://www.agenzianova.com/en/news/scholz-assures-we-are-not-aiming-for-regime-change-in-moscow/
Sok a rizsa. Változatlan a kérdés: Megszülted már a magyarázatot, miért szállhatott fel a puccs napján a gép, vagy még nem volt róla szó a tévében?
Felőlem locsoghatsz kínodban, amiről akarsz, meg terelhetsz, amíg bírod, türelmes típus vagyok, addig kérdezgetem, míg kénytelen leszel kinyögni valami választ. Ha magadtól nem megy, szólj be a pártközpontba, hogy megszorultál, segítség kéne.
Hiába szállnak rám a trollok, akkor is leírom a véleményemet, és a mainstream nyugati médiumok által írt elemzéseket, és Feri trolljai megint jöhetnek, nem hatnak meg! :)
Azt hiszel, amit akarsz! És amit a megbízódtól kapsz! Neked nem vagyok köteles semmit sem bizonygatni, de vannak itt fenn olyanok, akik ismernek, és cáfolnák, ha nem lenne tény, amit írok. :) Bizonyára autószerelő lehetsz, aki azt gondolja, hogy Alonso és Renault együtt, pedig - ahogyan a hozzászólásaidat nézem - csak egy frusztrált személy lehetsz, aki vágyik a pluszokra, amit itt, ha a főnökeinek utasítása alapján ír, meg is kap. :) . "Whoever undertakes to set himself up as a judge of Truth and Knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods" (Einstein) . Bye, bye! :)
"Csak egy bizonyos szint felett nem szoktak kérkedni vele. Tudod alapjaiban ez is elárulja hogy nincs neked túró se."
Ott a pont. Szegénykémnek akkora kisebbrendűségi komplexusa van, mint ide' Lacháza, azért kénytelen ennyire görcsösen bizonygatni, hogy nem csak azt az általános második osztályt végezte el, ami a hablatyolásából leszűrhető.
Nyilván a "mivel" szó ilyen szövegkörnyezetben a "milyen rakománnyal"-ra értendő - valószínűleg rajtad kívül értette is mindenki. 😃😃😃 Na ja, "tanár úr", van, amit nem lehet megtanulni tévéből. 😃
Kitaláltál már valami magyarázatot, mi oka is lehetett felszállni putlerkéd gépének a puccs napjának reggelén, (mármint azon kívül, hogy a menekülő putlerkéd mielőbb elhúzhasson) vagy magyarázat híján marad a tőled megszokott kínos/dögunalmas szófosás?
A kutyát nem érdekelné a diplomád ha nem mindigezzel vágnál fel. Legalább akkor bizonyítanád a létezését, de ez se megy. Hidd el pedig nem egyedül neked van itt, nem olyan nagy szám mint hiszed. Csak egy bizonyos szint felett nem szoktak kérkedni vele. Tudod alapjaiban ez is elárulja hogy nincs neked túró se.
A mai, fronttól távol eső ruszki terrortámadás ereménye, gondolom sok tábornok volt itt is: "Az oroszok Lviv elleni rakétacsapása következtében az előzetes adatok szerint négyen meghaltak és 37-en megsérültek – írja az Unian az ukrán belügyminisztérium közlése alapján.Hozzátették, hogy hét embert mentettek ki és 64-et evakuáltak. Emellett a Lviv OVA vezetője, Maxim Kozitsky elmondta, hogy az orosz támadás legfiatalabb áldozata egy 21 éves lány volt.A legfiatalabb lány, akit ma este egy rakéta ölt meg a lvivi lakásban, mindössze 21 éves volt. A legidősebb, aki meghalt, 95 éves. A nő túlélte a második világháborút, de sajnos nem élte túl a rasszizmust– mondta Kozitsky.A pusztítás mértékét is összegezte:
több mint 30 ház,
több mint 250 lakás,
10 szálló,
egy gyermekotthon,
két egyetem és
egy egészségügyi iskola
sérült meg a támadásban. Hozzátette, a mentők folytatják a romok elbontását, mert még mindig lehetnek alattuk túlélők."
Nos, akkor egy kis alapképzés nem ártana a szavak jelentéséről és használatáról sem, ami neked nincs meg igazándiból, pedig az általános iskolai anyag. A mivel először olyan kötőszó, ami valamilyen okot vagy magyarázatot vezet be, és azt az okot utána szokták írni. De ezen kívül lehet még határozó szó és névmás is. Ezek közül döntsd el, hogy melyik az utolsó mondatodban a "mivel" szó, MIVEL nem igazán értelmezhető így az adott szövegkontextusban. Általános suli megvolt? :)
Eszem ágában sincs bedőlni a provokációtoknak. Majd, ha ti - ahogyan tőlem kéritek - beteszitek ide, akkor majd én is. :) Mondjuk a jogit, de abból is a nagy méretűt, ami latinul van. :) Egyébként azt hisztek, amit akartok, engem nem igazán érdekel. Beszéljétek meg a főnökeitekkel a továbbiakat, hátha elértek egy kis fizetésemelést. :-D
OROSZ-UKRÁN háború