Nem az usát, most is egy rakat amerikaival dolgozok, hanem számos döntését. Többek közt a 2014-es ukrajnai puccsban való részvételt, meg az amerikai nagytőke agresszív nyomulását. Csak azt írom, hogy ez nem egy jó korszaka az usának, szvsz. Valami, valamikor félresiklott, nyilván ehhez a SZU szétesése is hozzájárult, de egy demokratikus szuperhatalomtól mást várnék el, mint az utóbbi jó néhány évben történt katonai beavatkozások. És az utána jellemzően kialakuló káosz.
Szerintem a krim területileg, stratégiailag fontos nekik, egyetlen melegvizi kikötője oroszoknak. Ezen keresztül mozognak az oceánokon. Ukrajna területe nem számít, de nem engedhetik, hogy a nyugat katonai bázisokat alakítson ki ott, ahonnan egy moszkva elleni támadás utánpotlása lehet.
sztem nem volt még akkora tartaléka pityunnak, ill. a nyugat sem volt még annyirra függővé téve energetikailag, +migrációval + egyebekkel (pl. a coviddal? -ami vszeg nem volt véletlen? és lehet nem is hozta a várt 'eredményt' sem?) szétzilálva... gondolhaták kicsinálják majd vhogy a kijevi vezetést, vagy megveszik őket kilóra ahogy izét (?) szvsz
Törölt felhasználó2023. 06. 29. 09:10
Volt már róla szó, micsoda gazdagság, milyen 'jóélet' van az oroszoknál. A szakértők elmondják a valóságot: https://www.youtube.com/watch?v=m9nYfjTZN-k&t=1710s Netto átlagjövedelem 50.000 rubel, az orosz társadalom több, mint fele az átlagjövedelem kevesebb, mint feléből él.
Szerintem, ha jól megnézed a térképet és előveszed a törikönyveidet, neked is világos lesz, hogy ukrajna előbb lesz nukleáris hulladék lerakó, mint NATO tag. Függetlenül, hogy hol mennyi orosz él. Ezzel a NATO is tisztában van.
Azt mondja meg nekem valaki, abban mi volt a logika, hogy amikor megszállták a Krímet stb. hogy akkor miért nem foglalta el egész Ukrajnát ha amúgy meg nyilvánvalóan ez volt a szándéka végig? Utólag jó nagy hiba volt ez így..nem értem mert akkor a fene nem tartóztatta volna fel, sehol nem volt akkor normális hadsereg.
Kedves Moszkoviták! Lettország (26,9% orosz), Litvánia (5% orosz), Észtország (28% orosz) szintén volt szovjet tagok, régóta NATO tag, és ezzel senkinek semmi problémája nincs, tehát már itt megdől a Yacht párti propaganada. Oroszország a Krim megszállása óta folyamatosan támadja Ukrajnát. Pont az a probléma, hogy Ukrajna még nem NATO tag. Ha az lenne, ma is békében élnének a saját országukban, ahogy a többi volt Varsói Szerződés országában is élnek.
https://index.hu/belfold/2023/06/29/szalay-bobrovniczky-kristof-varga-csaba-istvan-magyar-honvedseg-leepites-fiatalitas/ Na, erről írtam az előbb! Mindenki sorra kerül! Olvastam az órnagy úr fészbúk posztját minap. Mikor az ápolónő mellett kellett volna kiállni ,akkor hol volt az őrnagy úr? Mikor a tanárok mellett?Tűzoltók mellett?Boltosok,orvosok mellett? stb,stb.. Ott kéne álljatok közösen a parlament előtt minden este! Közös az ügy , fel kéne végre fogni! Csak addig nem probléma ,míg a másikkal történik, utána meg telesírjuk a médiát.
Most kepzeld el, hogy nem lenne nato tag Magyarorszag. Azert jobban tele lenne a gatya,nem? Oriasi szerencseje van ennek az orszagnak, hogy husz-huszonot eve nato es eu melle tette le a voksat, ugy tunik volt ido, amikor a helyen volt az eszunk. El se tudod kepzelni, hogy mennyire szr hely lenne ez, ha nem lennenk ennek a ket elit klubnak a tagja. Ideje lenne megtanulni nem a kuszobre szrni..
Mi a faxnak magyarázzátok neki!? Nem fogja, nem akarja megérteni. Nem is érdekli, hogy egy komplett f.szsággal etették meg, neki jó az, hogy az első pillanattól hazugságra hazgságot halmoznak és még őt is f.ra veszik. Mert ilyenek azok, akik mellett itt kardoskodik. A sajátjaikat is átb.ák örökké. Az értelmes ezt látja, az agyhalott meg tapsol neki és boldog, hogy tátott szájjal szaladgálhat a f.sz erdőben. Öten magyarázzátok neki / nekik a nyilvánvalót, ezek meg, mint a drogosok, semmilyen tényt nem hajlandóak tudomásul venni. Vagy tényleg ennyire minimális az agyi kapacitásuk, hogy elhiszik a sok szart, amit próbál beadni a propaganda. Az én értékrendenben még pénzért se lehet valaki annyira aljadék, hogy ezt az egész agressziót védi. De szerintem itt a nagyja troll k.vára ingyen ennyire hülye, ezeknek pénz se kell. A gazdájuk meg röhög a markába, mint a puhos... ilyent el se tudott képzelni az se 13 éve, hogy ennyi birka van ebben az országban, hogy tapsolni fog legatyásodva, bőrét lehúzva is a döbröginek a luxuséletéhez. Az azért tetszik, mikor a,, tapsolók" átkerülnek a sz.pott f. másik végére és néznek bután, hogy mi történt!? Hányat láttam már!! :D Nem értik, hogy ez a rendszer ez ilyen, mindenki sorra kerül előbb-utóbb, csak ezt az intelligensebbje látta az elején, az agyhalott meg sosem fogja. Szóval, tolja csak a rendszer szekerét, nem nekünk kell itt megtanítani, megmagyarázni.. majd a sajátjai fogják. :)
OROSZ-UKRÁN háború