tudtam... Mindig is érdekelt ez a hozzáállás. :) Jajjjj...., bocs, hogy válaszoltam, de most már elkezdtem foglalkozni a TASE indexel..., most már nem foglalkozom veletek, mert át kell gondolnom a reggeli shortomat az EU-ra. :)
Amúgy ez a Bahmut elfoglalása inkább tűnik az oroszok számára a bementek a "f@szerdőbe" sztorinak, folyamatosan ment, még a nyugati médiában is, "az ukránok alig bírják" kamu... közben meg hónapok óta őrlik az oroszokat. Szerintem itt az történt, hogy elhitték és elhitették az oroszokkal, hogy van ott keresnivalójuk, esélyük támadni, csak kitartás legyen! (közben meg ledarálták az erejüket) A napi 10-20 méteres átlagos haladás nem előrenyomulás... ennél a csiga is gyorsabb, igaz ő nem fut állandóan aknára... :)
mostz is valaszolsz ugy latszik nem kell az engedelyem hozza de tovabbra se tettem fel neked kerdestNincsa WC-s kommenteben kerdojel tudtommal de lehet en nem tudok olvasni.
:), rendben, de nehogy később ezt a felhozd nekem, hogy nem válaszoltam a wc kérdésedre ! Mert mindenkinek ezzel jössz, hogy nem válaszolnak a kérdésere, de aki akar, annak megtiltod. :) Lehet orbán rokona vagy ? :)
Nekem sajnos van lelkiismeretem es tudom mi jo es rossz az orszagunknak szoval en "harcolni" fogok mindig.Nekem vannak oylan rokonjaim akik fidesz hivok mert hat a templomok mennyi penzt kapnak STB. De rajtuk is latom hoyg ezt az orosz propagandat ne mveszik mar be.Ok is putyinellenesek es azt aakrjak hogy oroszorszag huzzon viassza moszkvaba.Es ha ok igy latjak akkor valoszinu hogy az M1 nbezuk felet ezzel nem lehet megteveszteni SOT talan maga a kormany fogja az o szemuket felnyitni hogy hoppa lehet megse modnanak igazat az M1-en.
"Mindjárt" Ami késik nem múlik? Ezt halljuk január(!) óta... ilyen az orosz propaganda "mindjárt"-ja, a háborút is megnyerik "mindjárt"! ...csak előbb ezt a különleges hadműveletet kell lezárniuk, kitakarodnak a sebeiket nyalogatni pár évtizedig és talán-talán az unokáik újra próbálkozhatnak, ha sikerül az EU jobbik felét megint elaltatni.
Nos, az aktuális politikával és gazdasággal mész szembe. Miért nem tudod elfogadni, hogy ez van ? (Akármit teszel ez nem változik, a 3 milla M1-es mindig legyőz). Használd ki a mostani lehetőségeket, lépj be a fideszbe :), indulj pályázatokon, vegyél fel támogatott hitelt amiből állampapírt veszel, stb.
Nem csak neki - 2 agysejt fölött kb minden épeszű embernek. :)
Igaz, én nem a "fóbia" szót használnám erre - a tolvajokat, gyilkosokat, pedofilokat stb is rühellem, akkor most "gyilkosfóbiám", meg "pedofilfóbiám" van? 😃
Ez ugyanaz a süket duma, mint mikor a ruszki vezetés "ruszofóbiáról" óbégat, mikor valaki megemlíti az éppen aktuális bűncselekményeiket. Mintha lenne bárki, aki a nemzetiségük miatt rühelli őket, s nem azért, mert egy terrorista söpredék. Vitya meg egy köztörvényes bűnöző, akinek rég börtönben a helye. Ez szimpla tény, nem fóbia.
OROSZ-UKRÁN háború