sztem me gegyszer se szoltam hozzafd de neekd az elso reakciod felem az volt hogy szmbejon velem midnenki?Es a szomszedommal miyle nviszonyba vagyok xD Erdekes dolgok ezek nem.
mi koze a haboruhoz en meg ezt kerdeztem toled de latod megint nem valaszolsz.Nem hordok maszkot nincs ra szuskegem masokkal ellentetben nektek kene levenni inkabb.
:) Ez nagyon jóóó..., neked tényleg be van állva ez az orbán fóbia. Kérdeztem, hogy a szomszédoddal milyen viszonyban vagy, ennek mi köze orbánhoz ? A szembe jönnek velemben is milyen politikai kérdés fogalmazódott meg benned ? Igazából én arra gondoltam, hogy a maszkot mennyire húztad fel a szádról ?
:) engem ez nem érdekel, akármennyire is akarod a királyomat magadnak. Nekem mindig az az irány amerre a szél fújj. Teljesen mindegy, hogy balra vagy jobbra. De ez nem ez a topik, csak te használod erre.
most is velem szembe jossz nem tudjatok merre van az elore pedig a kiraly mutatja nektek ti csak elore haaldtok 40%os inlfacioa rezsicsokkentes eltorelenes EU penzek megvonasa xD biztos vagy benne jo az irany? xD
Csak lesz már hamarosan egy tavaszi nagytakarítás... Te egyébként a szomszédoddal teljesen 'normális' életet élsz ? Vagy mindenki szembe jön veled az egyirányú utcában ?
Törölt felhasználó2023. 03. 12. 10:33
Történelem ismétli önmagát ? :) Teljesen véletlenül találtam : http://www.grotius.hu/doc/pub/JIWKWH/2010_51_kaloczy_nato_%20bevatakozas.pdf És innen is látszik, hogy a régi raktárkészleteket semmisítik így meg elsősorban, mert ott a 9. oldal (Grafit bomba, szegényített urán, amivel gyakorlatilag 'megfőzik' a harckocsikat), hol vagyunk még ettől ? Tényleg olvassatok bele, mert Corvinus egyetem folyóiratának a doc-ja és érdekes hasonlóságok vannak, a háborús bűnöktől kezdve a véletlenül elírtuk-ig. És, ha akkor ilyen harcászati eszközök voltak, akkor itt most miért nincs ilyen, amikor eltelt 25 év és gondolom ezt tovább is fejlesztették már ? Ja, és ne mínuszolj egyből automatikusan, mert kíváncsi lennék, hogy aki ezt másképpen látja, mit lát másképpen. :)
Pár ezer ..korcs..obégat a Vencel téren?? Ők oroszbarátok mert nekik kevesebb jut Ukrajna támogatása miatt?? Talán érzik hogy rosszabbul élnek ahogy más országokban is. Aki békét akar az is orosz párti . Frankó ember lehetsz.. itt a fórumon névtelenül,.ezt a tüntető tömegben is elkiabálnád?? Korcsok!! Söpredék!! Büszke lehetsz magadra.!!
OROSZ-UKRÁN háború