"A németek után a csehek is megunták a korcskavalkádot."
De meg ám. Nem véletlenül választották meg pár hete a ruszkibérenc korcsok jelöltje helyett Pavel tábornokot, hatalmas többséggel és részvételi aránnyal. :)
Pár ezer korcs még óbégat az utcán, de ezt szerencsére pont magasról leszarja a normális többség. ... igaz, én a helyükben kirugdalnám ezt a söpredéket Moszkvába.
majdne m1 eve mondta ukran hadsereg osszeomlasa csak id okerdese aha xD jovan sztem hagyju ksi ez ta zemebrt sajnos ne mert a lvoakhoz mert a penz elvakitja.
Az USA egy-két hónap alatt megszállta Irakot, az más kérdés, hogy utána következett a nyolc éves káoszos, sok robbantásos merényletet hozó polgárháború. A hasonlat akkor állt volna, ha az oroszok tavaly júniusra elfoglalták volna egész Ukrajnát, az ukránok partizánharcba kezdtek volna, kvázi polgárháború lett volna 8 évig, majd az oroszok kivonulnak.
Haborurol eddig midnen osszejott amit mondta mellenbe nnektek egyelore semmi nincs 3 napos orosz gyozelem nicsnenek fagyott ukranok nincsen orosz elroehaladas Szankciok eleg durvan fajnak az oroszoknak nemtudom valaki itt nagyon ne merti a dolgokat es az valoszinu a neres propagandistak.
a Valasztas az telejsen mas azt krialyotok tudta iranyitani sajnos de ez ta haborut ne mtudja itt a joza nesz fog nyerni nem holmi enyves kezu orosz akik mosogepeket lopnak xD
olyat is hallottam hoyg a nemetek is megfognak fagyni az orosz gaz nelkul.Nem tudjatok veletlen ezt ki mondta?Valami Sotime nevezetu urge aki felszivodott miutan begette magat egy parszor xD
OROSZ-UKRÁN háború