Ó passzek, orbanisták legnagyobb öröme. És akkor mi lesz? Holnaptól szétplakátolják az országot, hogy Stop Soros, meg Stop Brüsszel? Esetleg kilépnek az unióból?
ez a nem küzdünk teljes kapacitással duma csak népámítás. Attól, hogy behív 300k vagy 2m embert, még nem lesz alájuk tank, kezükbe működő fegyver és az emberek is csak ágyútölteléknek lesznek jók. Már a magas harcértékű egységek nagy részét elhasználták.
Most rakd össze a képet. Ha USA fegyveresen beleszól, akkor arra válaszolni fognak. A vége meg az lehet, hogy atomot lövöldöznek egymásra. Érted már miért mindegy, hogy USA miért ne akarjon aktívan belekeveredni? Vagy valóban rosszul értelmeztem, és a katasztrofàlis következmény az lesz, hogy az USA nem vesz az atomerőműveihez fűtőanyagot, vagy nem kéri az oroszokat az űrhajósai utaztatására?!
Katasztrofális következménnyel járó válasz nekem elég részletes. Ha USA fegyveresen lép fel, aklor totális háború lehet. Nem szükséges tudni, hogy 1 atomrakéta fejeben csak 1 hajót vagy a teljes orosz flottát támadják meg, mert onnantól teljesen kiteljesedik a konfliktus, usa is hadviselő fél lesz de facto és de jure egyaránt.. Én így értelmeztem. Szerinted rosszul értelmezem, akkor szerinted nem válaszol fegyveresen USA?
a valaszcsapas nincs reszeletezve tehat az ne mreszletezes csak hogy lesz valaszcsapas.Azt ne mtudhatod hoyg atomot dobnak le vagy csak kilovik a katonai letesitemnyeiket ezt ne mtudod ugye vagy biztosan tudod hoyg atomto fog ledobni az usa rajuk?
OROSZ-UKRÁN háború