Összesen ~140K eladó van 7,2 Ft alatt és jelenleg felette sem áll bent túl sok eladó. A 10-es könyvben a / ft-os szinttel együtt összesen ~430K vevő van.
Természetesen, de ez 25 huf nál és tavalyelőtt is így volt.. ennél a papírnál a kutyát sem érdekli a likviditás a törölköző bedobáson kívül, ami persze rizikó, egyértelmű, nem csak itt, sok helyen. Remek likvid adatokkal szárnyal a vertikal.. vagy nem. az sem érdekli a kutyát sem. Ez spekulációs szint, itt szvsz a cégekről nincs értelme beszélni, hibahatáron belüli vállalkozások. az x faktor, az igen, még ha nagyon kicsi x is jelenleg.
A részesedéséből semmit sem fog likvidálni, ez képviseli a cégértéket. Ezen a szinten SRV is várható, ha célegyenesbe fordul a projekt, a vételi oldal majd mutatja a trendet, nem 100k tételekkel. Már nem sokáig dekkolunk itt.
Nem a GeoAkku a kérdés, mivel abban nem változnak a tulajdoni hányadok. (50-50%) Az a kérdés, hogy a Geoa Innovations Zrt-ben hány százalékos tulajdonos lesz az Épduferr! De ezt az infót is meg kell várni majd a hivatalos közzétételből...
Nem fognak válaszolni (max egy nagy általános emialt kapsz, amiből nem tudsz meg semmit), mert ha 1-1 embernek adnának meg olyan infót, amit a cég hivatalosan még nem tett közzé az büntetendő kategória lenne a részükről. Ki kell várnunk a hivatalos közzétételeket...
Szerintem fog is menni nyáron, csak ki kell várni. Majd egyik napról a másikra hirtelen megindul, mint tavaly nyáron. Nyilván csak akkor, ha jön majd valami + hír, amit mind nagyon várunk. A nyári unalomban, ha egy story kialakul az egyik ilyen kispapírban, arra sok kisbüfi ráugrik majd...
Valóban, hamar 8 Ft körül tudnánk lenni, nem is értem mire várnak, itt már nem lesz eladó. A vezetőséget meg hiába bombázom e-mailekkel, semmi válasz... VÁRUNK VÉGRE VMI HÍRT!
:-) igazi vadnyugat volt 2010 körül usa pennystock, venni 0,0001 en ha sikerült és beállni 0,0002 re x milliárdodiknak eladásra, nem volt kisebb lépésköz a minimumnál... Pl. UVSE.. 1.000.000 db volt a max db/ kontraktus.. :-))
Nagy a csend, itt az ideje egy újabb feltesztnek. Ezen a szinten rovábbra sincs eladó, igazi platón állunk. 6.78 átlagáron teletankolva 7,6 - 7,9 ig várom ma vagy holnap, tisztán technikailag. Résen kell lenni az eladással, mert bármilyen + geoa hírrel azonnal 14-16 . Ner függetlenség további felértékelődést jelenthet, ha a spekuláció keresi a helyét.
A CAST rv-t nézve a 10.sorban.0.5és 33 USD ár éves viszonylatban.12-7026-10.46-8.07 között mozgott ,napi56.7% emelkedést produkálva.A 300 millió és 2 milliárd dollár közötti piaci kapitalizáció a CAST-et a kis kapitalizációjú kategóriába sorolja.Na ez a nem semmi.ODAÁT ezért nem szaladgálnak a felügyelethez,hogy manipulálják az árfolyamot.A nagyságát bizonyítja,hogy a napi forgalma113millió USD volt.Egyedül nagyobb napi forgalmat csinált,mint a nemzeti BÉT összes papírja.Valahogy így tudom elképzelni a kereskedelmet.Sajnos ez csak a képzelet kategória marad hazai viszonylatban.Persze van mindíg a napi buliból kiemelhető rv.Az a piac nem mostanába született és nem kerülünk még a közelébe sem. Amerika számomra továbbra is az álmok kategóriája marad,igaz '15 höz képest 6 számjegyű összeget hagytam a piacán,mert kapzsi voltam,és nem elégedtem meg egyszer egy 10x-es nyereséggel,helyette buktam egy jó nagyot.Kitartásom ennek ellenére 2051-ig előjegyzett. HS!!!!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995