Olvastam de magyarul meg sehol semmi Tv t nem nézek csak sport és történelem ill death row sorozatokat Nekem Mindegy de anno ilyen esetben nem lehetett hírt kitenni ill előbb legyen hivatalos h 2022 korrekt
Sajnos nem talalom a Planet Expo 2026 februar 26.-i osszes eloadojanak listajat, csak az angol nyelvu AI dobta ki, hogy ma volt a geoakku a kozeppontban, illetve Edesapam latta ma este a Hiradoban.
Szerintem amíg az a 2022 nem tiszta nincs jóváhagyva addig hír nem lehet ?! MNB tol kellene vmi hogy minden rendben 2022 2017-18-19 így vokt a szabály Azóta valtozott?
Ma egesz nap a Geoakkurol volt szo a Planetexpon, szerintem holnap fel kene kerulnie hivatalosan az infoknak a BET honlapjara, amiket elmondtak ma este az ATV Hiradojaban...😁
Edesapam azt mondta, hogy egy vezeto nyilatkozott es tele vannak kulfoldi geoakku megrendekesekkel es hamarosan indul az allammal kozos gyarepites Budapest mellett ugy, hogy a szabadalmat nem adjak el, hanem mind a szabadalom mind a gyar Magyarorszagon lesz , az ATV Hiradojaban latta a hirt.
Edesapam ma esti hiradoban latta, hogy indul a geoakku gyartas, gyarat epitenek az allammal kozosen, de sajnos nem talalom a neten es hivatalos bejelentes sincs a bet vagy epdu honlapjan, ..remelem igaz es holnap duplazodva nyitunk...😁
Ez nem erinti kozvetlen a geoakku technologiajat mert itt BESS tarolasrok van szo( rovidtav, litium ion) mig a geoakku ugye a hosszu, eltolasos tarolasba a nyero. De valoban, jolenne egy hasonlo sajtokozlemenyt olvasni egy Geoakku es egy mvm focimmel:Dd
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995