ezt már leirtam.-de van itt még jobb is mint geoakku-csak sajnos ezeket nem engedik-mindenkinek saját hőerőmű.de ezt hagyjuk is ebben a földi setétségben ez már nem lesz -idő elfogyott.
Jolesz ez gyerekek, csak varni kell. Mindenhol azt irjak h a teli honapokra nemtudjak megoldani a futest pont amikor kellene. Es a geoakku pont ebben van a vilag top 3 jaba hogy kepes akar 180napig is tarolni az energiat, igen veszteseggel, de annyi napelemunk van h elfer az a veszteseg, csak legyen aram
Egyetértek. Egyértelműen látszódik, hogy az elmúlt napok MOL/OTP menetelése alatt a többi kisebb papír (Épdu, Vertikál, Delta, de még a 4ig-t is említhetném) szenved, ezekből sokan átcsoportosították a tőkét a MOL/OTP párosba. Én azt várom, hogy az előbb említett 2 blue menetelése álljon meg végre (mindkettő ATH-n van már) és akkor visszatérhet újra az élet a kis papírokba. Egy esetleges GeoAkku hír persze +/- irányba természetesen bármikor boríthat mindent...
Jó reggelt mindenkinek! Ma már gép előtt vagyok, figyelem majd a könyv változásait. (ha valaki kérne esetleg friss könyvet az jelezze) Az MVM-en kívül én bízok továbbra is a GeoAkkuban a sok lebeszélő ellenére is. Hajrá Épdu!
"Az Eljárás annak megállapítására irányult, hogy az Ügyfél MBH részvénnyel, AMIXA részvénnyel, MULTIHOME részvénnyel, valamint ÉPDUFERR részvénnyel2 2023 augusztusától folytatott tőkepiaci magatartása kapcsán sérültek-e a piaci visszaélésekről (...) szóló rendelkezések."
"A lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeképp az MNB megállapította, hogy az Ügyfél 2023. augusztus 7. napján, 2024. március 18. napján és 2024. június 28. napján, vagyis összesen 3 kereskedési napon az MBH, AMIXA és MULTIHOME részvényre vonatkozóan beadott eladási és vételi megbízásaival, illetve azokból teljesült tranzakcióival a tárgyi részvények árfolyamát érdemben befolyásolta, amely magatartásával hamis benyomást kelt(het)ett az érintett részvények valós piaci megítéléséről, elsősorban annak áráról." Az előbbi utóbbi bekezdésben szerepel az ÉPDUFERR, az utóbbiban nem. Ez azt jelenti hogy nem találtak manipulációra utaló jelet?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995