Szép szép, igényes összefoglaló és nagyon jó, hogy nem csak magyarul. Viszont szívből remélem, hogy a feltaláló úr lassan lecseréli a "minion" profilképét valami komolyabban vehetőre és a "víz bezárt energia" szlogent felváltja a "vízbe zárt energia", mert ez jelen pillanatban elég hanyag képet fest és éles ellentétben áll a videóban látható precizitással és szakmaisággal. 🤞
Ha viszel leteti igazolast a bankodtol, hogy reszvenyes vagy es bejegyeztek a reszvenykonyvbe akkor kaphatsz felvilagositast a reszvenykonyvrol, ha jol emlekszem. Regen a letetkezelo/brokerceg bezarolta a reszvenyeimet, adott igazolast a bejegyzesrol es ugy mehettem pl. az adott ceg kozgyulesere. Nem tudom ez most is igy zajlik-e?
Arra érdemes rákérdezni, hogy mikor volt a legutóbbi részvénykönyvi megfeleltetés, hogy ne legyen meglepetés belőle. user01 tájékoztatása szerint októberben volt egy, de nem rémlik, hogy bárki írt volna azóta azzal kapcsolatban, mit látott benne.
Átfogónak nem nevezném, az elektrolizálóról beszél. Kíváncsi lennék miért akarják a föld alá rakni, csak annyi derül ki hogy "Ennek oka az, hogy azokat az előnyöket,
amelyeket a föld alatti telepítés és
elrendezés biztosít, ebben az
alkalmazásban is kizernénk használni".
Eddig minden modellben úgy számoltam, hogy földfelszíni egység végzi az elektrolízist. Erre volt számos okom: - 30 bar nyomáson romlik az elektrolízis hatékonysága - az anód és katód rendszeres karbantartást igényel, ezt földfelszínen könnyebb elvégezni mintha az egészet ki kellene ásni - az elektrolitikus folyadékot is tárolni kell valahol, azt a tartályt is leássák a földbe, vagy azt felszíni tartályokból lepumpálják 300 méter mélyre? - a keletkező hő hasznosítását rontja, ha 300 méter mélyről kell felpumpálni
Szóval ez a demonstráció bennem több kérdést keltett, mint amennyit megválaszolt. A szabadalom nóvuma a talajvíz használata tárolásra, ehhez képest az idő előrehaladtával egyre kevesebb szó esik ennek a fejlesztéséről.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995