na megnéztem a tájékoztatót. A fejlesztendő ingatlanok között szerepel egy dombóvári ingatlan. Korábban ott varroda volt, amit bezártak, most meg állateledel gyártó cég bérli, ezek szerint az eproliustól. Jópofa a látványterv. Bár felhívják a figyelmet arra, hogy ez csak látványterv, de azért csak ott van a táblán pár jól csengő név. Ezek a cégek jelenleg is megtalálhatóak a városban, egy részük sokkal frekventáltabb helyen, másik részük 10+ éves szerződéssel szintén bejáratott helyen, nem látom, hogy ennek az ingatlannak ott milyen kiskereskedelmi értéke van, de hajrá!
A héten egyelőre csak negatív növekedésre futotta. Vevők gyakorlatilag eltűntek teljesen. Bekerült 2600-ra egy nagyobb támasz, de a meredeken eső forgalmon ez sem segít. Valami jó hír kellene, hogy belelkesüljenek a vevők. Én nem vagyok túl optimista az építőipar szárnyalását illetően. A zöld hitel még hozhat valamennyi vevőt az új építésűekre, aztán szűkösebb időszak jön. Az olcsó hiteleknek egyelőre eltünnek.
Lesz az lejjebb is, ahogy kiábrándul akinek még van és inkább elviszi más papírba a pénzét. Nem kell agódni a 3200-on levő pakk miatt sem, nem fogják bántani :D
EPROLIUSIA - Eprolius Nyrt.