Bocs! Én úgy gondolom, hogy tudnátok, de nem akarjátok. Minden esetre köszönet azért, hogy itt kommunikálsz velünk. Mint látod, van aki ki tudja ezt a helyzetet is használni és tud így is pénzt keresni. Orbitális kolléga nem csupán megértette, hanem le is kereskedte azt ami jelenleg ebben a részvényben realitás.
Szerintem rajtad meg Földvárin kívül senki nem örül itt a NAP részvény topikjában annak, hogy a cég ezer Ft-ért akar saját részvényt venni. Ez azt jelenti, hogy ők maguk sem értékelik többre a céget és ez elgondolkodtató! Valaki ügyes volt, nyert 50 ezret 2 nap alatt. Gratulálok neki! Aki meg a hosszú táv miatt vette az maradjon csendben és várja ki a sorát.
Ennek megítélése befektetési stratégiafüggő. A bennmaradó részvényesek meg inkább annak örülnek, hogy minél olcsóbban veszi vissza a saját részvényt a cég. Egyébként az srv-nek nem lehet fő célja az árfolyam növelése.
1050-ért vett pakkot 1100-ért adom, ez felfelé adás. ti 1040-ért akartatok venni, amikor 1050-ért volt az árfolyam és 1100-ért amikor 1125. szóval már elnézést, de ti játszotok lefelé. alapvetően felfelé kellene vennetek, de nem teszitek.
jól számolom ugye? A saját tőke összege 2022. végére majdnem elérte a 10,0 milliárd Ft értéket. (NAP_2022_Előterjesztések%20és%20határozati%20javaslatok%20a%20rendes%20éves%20közgyűlésre%20.pdf) Törzsrészvény (NAP törzsrészvény) Kibocsátott darabszám (db): 8 443 715 (NAP_tajekoztatas_alaptoke_nagysag_szavazati_jogok_szama_20230503.pdf) -> 1.184Ft/részvény
igen. en fent szeretnem latni az arfolyamot es nyerni rajta a ceg meg olcson venni. vagy elbábozni h akar venni de valojaban csak minimal mennyiseggel támasztgat.
Nézd én továbbra is rikácsolok. Ott volt az 1000db-os pakk 1050-ért és NEM vette meg a tulaj, hanem állt 2000db szánalmas pakkal 1040-en. Én kivettem, majd daytrade a TBSZ-en 1100-ért eladtam neki másnap. 1. A tulajdonos 5%-kal drágábban vettem meg egy nap csúszással ugyanazt a pakkot. 2. Én felfelé húztam az árfolyamot a vételemmel. 3. A tulajdonos 1100-en is úgy vett pakkot, hogy rádobták. Felfele húzta az árfolyamot? Nem. Tehát kinek a stratégiája szar?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf