Tegyük hozzá, hogy az elmúlt 1,5-2 evben nagyon jol sikerult az, hogy uj szereploket hoztak be a Betre! De szerintem kezd sok lenni az éhes száj! Ugyan ezen idoszak alatt viszont a rendelkezesre allo szabad toke igen megcsappant!Sot! NAGYON megcsappant! Most az jon, hogy Kannibalizmus lesz a Bét nevű szigeten! Remelem ertitek mire gondolok!
Pannyban 2 Milla a nettó nyereségem, ebben meg 10 ezer Ft a bukóm. Nem hibáztatok senkit, csak leírom a véleményem mindkettőről, sőt vannak más részvényeim is és azok topikjaiba is írok néha.
miért másokat hibáztatsz a saját balgaságodért? és ezt nap mint nap megteszed itt is meg a pannergy topicban is. sztem hagyd a tőzsdét, nem neked való!
Elment a pénz a BÉT-ről több okból is, magas állampapír hozamok, ukrán helyzet, meg Viktorunk is tud időnként produkálni (lásd MOL különadó), ami nem a bizalmat erősíti. Viszont jövőre jönnek az EU-s pénzek, ahol a megújuló energia kiemelt téma, és hátha az ukrán helyzet is javulni fog. Akkor visszajönnek a külföldi befektetők, és ismét lesz emelkedés. Különadót szerintem nem mernek kivetni a naperőművekre, mert most az EU nagyon figyel, és ilyen lépésnél igencsak befagyasztaná a pénzt valamilyen indokkal. Dióhéjban ennyi. A vezetőséggel semmi gond, négyszerezték az ebitdát, az EPS kiváló, nem tudom, mi többet kellene tenniük.
Ingatlanokra tértem át már ez év elejétől. (Zárt kertek.) Nincs 100 millióm, én kicsiben játtszom. Mivel magyarázod az ez évi "siker" sztorit: 46 százalékos esés?
Vajon miért kerültek nehéz helyzetbe? Gondolom ők is azért kezdték el a vállalkozást, amiért most mi felvásároltuk őket. Nekik nem jött be a jelenlegi helyzetben az egyébként szuper ötletük. Most mi (hitelből) megerősödve felvásároljuk azokat, akik rájöttek, hogy ebben a napelemes dologban fantázia van. Viktor keze lesúlyt ránk szerintem hamarosan.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf