Vágó Úr elmondta mi lesz, szept 22.-én a Property Managament forumon.Igaz nem 1es szám első személyben beszélt de gondolom ez nyilvánvaló:"A bizonytalanságok ellenére nem minden piaci szereplő választja a kivárást. Vágó László, a NEO Property Services vezérigazgatója és a LEO elnöke, az offenzív, "támadó" stratégia mellett érvelt, mivel álláspontja szerint a jövőben rengeteg feladat vár a szektorra. Az állami beruházások, a lakásfejlesztések, az utólagos energetikai felújítások, valamint a bérlakásállomány kezelése mind komoly megrendelői igényt generálnak, amelyre a szervezeteknek időben fel kell készülniük."
Fura igen, de ha a neo property allas oldalát nézem az meg leállt nyár végén, pedig most is keresnek konyvelot a profession.hu oldalon.3 hete még osszesen 5 allashely volt a neo vonatkozasában a profession oldalon, melyek kozul egy sem jelent meg a vállalati honlapon.
bele akartam nézni ebbe az echo investingbe, de például a career weboldalukon egy nagy semmit találok, ami azért egy jól működő cégnél elég szokatlan. fura.
Ha tényleg igaz, hogy 62,5 forinton lesz a tőkeemelés, akkor komoly higító hatással lesz az árfolyamra, inkorrekt! Érthetően is leírhatták volna a közleményben!
Most lehet én értek félre valamit de ha ezért az 1 milliárdért kap 998 503 db D sorozatú részvényt, amiért majd ha bevezetnek a tőzsdére kap. 4 szer annyi darab C sorozatú részvényt akkor konkrétan kb 62,5 Ft ért emelt tőkét????
Kedves Zoltán! Szerintem reálisan 300 körül....Ha nem úgy kereskedsz az AKKO-val ahogy eddig leírtad, akkor talán felmegy.... További szép hétvégét kívánok!
Tisztelt Orbitalis Úr! A felügyeleti szerveknek gondolom pont az lenne a feladata, hogy levél nélkül is észre vegye a "nagyok" manipulációját, de ugye Ők a jogszabályi keretek betartása mellett adják-veszik a részvényeket és oda teszik az árfolyamot, ahova akarják...
Akko fórum