Ma kivettem a 237-en levő eladó részvényeket, és beraktam oda 14752 darab vételt. Nem adta el annyiért, helyette valaki más elég jónak találta ezt az árat hogy eladjon 18000 darabot. Nekem mindegy.
Hát ha ez így folytatódik igen... pedig most már a honlapjukat is frissítik, méltó helyre költöztek, a számok is alakulnak, írnak is róluk. Ami továbbra se megy, az az, hogy az árfolyam gatya és jeleit sem mutatják, hogy ezügyben lenne bármi ötletük is...
"A bizonytalanságok ellenére nem minden piaci szereplő választja a kivárást. Vágó László, a NEO Property Services vezérigazgatója és a LEO elnöke, az offenzív, "támadó" stratégia mellett érvelt, mivel álláspontja szerint a jövőben rengeteg feladat vár a szektorra. Az állami beruházások, a lakásfejlesztések, az utólagos energetikai felújítások, valamint a bérlakásállomány kezelése mind komoly megrendelői igényt generálnak, amelyre a szervezeteknek időben fel kell készülniük." https://www.portfolio.hu/ingatlan/20260922/a-szabalyozoe-a-nyitolepes-kiszamithatosagot-iger-az-allam-lepnenek-mar-a-hazai-ingatlanbefektetok-864362
Vago Ur mar szerepelt Pszota Ur delután.... Találkozzunk a Property Investment Forum 2026-on! Szeptember 22-én ismét találkozik a hazai ingatlanszakma a Portfolio Property Investment Forum konferenciáján, ahol Vágó László, a NEO Property Services Zrt. vezérigazgatója és a LEO elnöke is részt vesz az egyik kiemelt szakmai panelbeszélgetésen.🔹 09:30–10:20 | Új játszma, új erőviszonyok – Ki épít valódi pozícióelőnyt?A beszélgetés középpontjában az ingatlanpiac következő időszakának meghatározó kérdései állnak: elindult-e már az új befektetési ciklus, mely szektorok kerülhetnek előnybe, hogyan változnak a finanszírozási feltételek, és mi jelenthet valódi versenyelőnyt 2026-ban.📅 2026. szeptember 22.📍 BudapestTalálkozzunk a konferencián! Részletes program és információk:Property Investment Forum 2026�#portfoliokonferenciák #portfolioconferences #propertyinvestmentforum #pif2026 #konferencia2026 #ingatlan Holnap találkozzunk a Portfolio Rendezvények Property Investment Forum 2026-on! A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szakmai eseményén mi is ott leszünk! 🏗️ 15:50–16:30 | Mi jön az építőiparban? A panelbeszélgetés résztvevője Frigyes Pszota, a NEO Construct vezetője, egyben a NEO Property Services generálkivitelezési vezérigazgató-helyettese, aki a NEO generálkivitelezési tapasztalatait és az építőipar előtt álló kihívásokkal és lehetőségekkel kapcsolatos szakmai nézőpontját is megosztja. 📅 2026. szeptember 22.📍 Property Investment Forum 2026 | Budapest Találkozzunk holnap a konferencián! #portfoliokonferenciák #portfolioconferences #propertyinvestmentforum #pif2026 #konferencia2026 #ingatlan #NEOPropertyServices #NEOConstruct
Jó lenne, ha már az árfolyammal is foglalkozna a vezetés, mert úgy tűnik, hogy nagyon meg vannak elégedve magukkal. Az árfolyamon viszont csak a dagonyázás látszik...
Lezártam a zakkocska fórumot is, nincs már mit írnom vagy kérdeznem! A maradék készletem: 14.752 darab, ebből a nagyobb része, 320-350 között beszerzett, agilis szárnyas akko. Mellényúltam, mint, anno a e-star-ral! A fórumot többet nem olvasom, nincs miért, távozok végleg! Sok sikert kívánok mindenkinek!
Szerintem ez egy jó interjú volt és megnyugtató válaszokat adott az emberünk. Tavasszal jöhet egy jó jelentés és egy elemzés és indulhat a buli. Addig csorgás.
Nekem az tetszett mikor kiemelte, hogy a BUX a csúcsok csúcsán jár, az Akko pedig a mocsárban dagonyázik. Ezek szerint nem csak mi pislogunk ezen mint a pocok a lisztben. 🙂
..nem tudom mi az a kis turelem Manufacere Ur...inkább az a rész maradt meg bennem hogy ..."amit most elmondhatok"...vmi ilyesmi...elég sokat szerepelnek most, ez jo.
Szép hetet! Igéretemhez híven szeptember vége, legkésőbb október eleje kiszórok mindent, és lezárom a (Z) akkocska fórumot is! Nem leszek nehezék!! Viszlát mindenkinek! Zoli.
Nyugtasson mindenkit a gondolat, hogy kb 20-an kereskedünk ezzel a papírral, a legtöbbünk vénember, úgyhogy jó esetben a gyermekeink valami kis alamizsnát vissza fognak látni ebből a remek befektetésből. Szóval lassan majd kihalunk a cèg alól mint a dinoszauruszok. Mondjuk Veres Úr sem mai csirke, lehet ő is hamarabb az örök prérire kerül, minthogy a cég duplázza a kapitalizációját. 😂
Akko fórum