meg lesz találva és föl fogja csapni a nép az árfolyamot. Hormuzi béke mellett érik az orosz-ukrán is. Euforikus hangulatban pedig a kis papírokat is venni fogják. A számok jók lesznek, a jövőkép jó. Többet kellene marketingelni az eredményeket meg csinálni egy jegyzőt 10-20k-val és nem lenne semmi gond. Pár nap alatt az Appeninn árfolyama is befogható lenne. Egyelőre lassú nyönyörgés.
De, hát Toka úr maga nagyon el van tévedve!! Én nem magát minősítettem, csak egy vádaskodásra reagáltam!! Foglalkozzon inkább a kedvenc akkó papírával mints6 mások komunikációit lereagálva jelentget!! Mondjuk ez a viselkedés jellemző az unatkozó ,másokkal foglalkozó idős korosztály viselkedésére!
Nyugi ez nem neked szól, számukra te csak egy eszköz vagy... Ismerem a beírásaidat, nem egy részvényt szoktál így leszólni... ami önmagában rendben is van, sok közülük meg is érdemli, ettől függetlenül tiszteletteljesen szeretnélek megkérni, hogy máskor jobban nézz utána cégek fundamentumaira, mielőtt ezzel kapcsolatban nyilatkozol, mivel vannak mások, akik ezt kifejezetten rosszindulatból a saját javukra próbálják fordítani...
Akko fórum