Eladó sem sok. Ha érkezne egy normálisabb forgalom, akkor 80-100M-s napok mellett pillanatok alatt lenne 330-360 között. Ezzel a forgalommal viszont 2028 januárjára érheti el ugyanezt a sávot. Hozzáteszem az innen 100 pötty, azaz majdnem 50% növekedés 1.5év alatt. Itt ezt venni kell, csak még nem érezték meg a vér szagot a spekák.
Nekem is ez a meglátásom. Ezért is írtam azt amit napközben. A 246-ot kiöntötték reggel. Illetőleg emlékeim szerint mintha pénteken is lett volna kötés 246-on. Egyébként érdekes, hogy idén 2 nagy értékű közbeszerzést is nyert a cég, mellette bent van még majd 12 mrd elszámolható bevétel és egy kibaszott átértékelés miatt 300-ról ledurran az árfolyam 240-250 ig. Nem is kifejezetten van NER-es kötődése a cégnek, illetőleg nincs is szarásig hitellel mint mondjuk a 4-ig, és mégis esik. Meglátásom szerint mesterségesen/okkal van itt tartva lenyomva az árfolyam. Mondjuk én ráérek, de azért kicsit bosszantó, hogy 5 éve folyamatosan esik, annak ellenére, hogy évről-évről rekordokat dönt a cég.
Tehát, a 4IG elbukott egy 1,4 ezer milliárdos szerződést, a részvény meg megy 2,7%-ot. Az Akko meg bejelent egy nyertes tendert, erre bukjuk azt a kevés emelkedést amit összeszenvedett a papír a múlt héten. Jó hely ez a magyar tőzsde..
Jelenleg fillerbaszos forgalom van, aki 23x-as sávban vásárolt az beadja 250-ért. Ha megjön a forgalom, akkor az ilyen olcsójánosok is el fognak párologni mint a forró làvára hulló takony.
Igen, ez a lényeg Toka, jól látod! Bár én már annak örülnék a legjobban, ha az árfolyam emelkedésért is tennének valamit! Az eszközök a kezükben, talán hajlandóság is van rá, csak jó lenne végre látni is valamit belőle!
Kösz Toka! A nyilvánvaló dolgokkal szarrá kell őket terhelni, mert maguktól a kötelezőt se bírják kiböffenteni!!! Ez a transzparencia!!! Írjon nekik mindenki, hátha eszükbe jut mit is jelent ez a szó és teszik a dolgukat maguktól. Nekem ma elszakadt valami és ha nem változik találkozunk máshol...
Akko fórum