Ezt ha komolyan gondolod ráérsz pár nap múlva magasabb árfolyamon. 60.000 darabbal bővítettem, de a következő nem ennyi lesz, nem szoktam viccelni és már csak azért is, persze megtámogatva és szakmailag indokoltan. De ha eladsz én is veszem!
Én lehet bebaszok vagy 15k-t 220-ra... Ma a napon belül rábával hoztam 5%-ot, 4iggel tegnap... 10 ilyen trade és meg is vagyok...ott meg ülök a mocsokba
Neked is jó szerencsét! Persze, hogy külöbözünk! Téged amúgy nagyon bírlak, kimért és megfontolt vagy. Nálam ma elszakadt a cérna, pedig hosszú távon szoktam gondolkodni...
abban nem értünk egyet, hogy az árfolyam állását minek köszönhetjük - de ezzel semmi baj nincs, mert ez teremti a likviditást a tőzsdén - ha mindenben mindenki egyetértene, akkor nem mozdulnának az árak sosem, és nem lenne eladó és vevő sem
Igazad van, részben, főleg a lehetséges szándék miatt, amit megneveztél. Viszont ez egy több komponensű dolog. A jelenlegi árfolyamot 90%-ban a balfasz menedzsmentnek és befektetési tanácsadásnak vagy minek is nevezzem a nagy nullát köszönhetjük...
mi lenne, ha befejeznétek egymás paráztatását - ez nem sokat segít az árfolyamon - ezt a céget a kicsik tolták le idáig, pedig jóval többet ér - ha valaki meg venni akar, nem értem, hogy miért még mindig ezt a gonosz módszert választja, hogy itt ijesztget mindenkit - ez nem szép dolog
Jó jó, majd figyeld csak!! Ha nem is ott1 sorsára jut, de jönnek majd érdektelen napok- hónapok 200 ft alatt ,gyakorlatilag kereskedhetetlen lesz!!! Méghogy veres 😃 na te is tudsz idiótaságokat írni!! De nyilván te is szeretsz ironizálni 😃
Akko fórum