Így van sajnos, igazad van! Az AKKO vezetés töketlenségi mutatóját meg a transzparencia indexét árazzák az árfolyamban! Én fél évvel ezelőtt megmondtam, hogy az egyetlen határnapos, a társasági eseménynaptárban szerepelő időpontot se tudják megugrani!!! Attól, meg hogy 1 éve szájzárat kaptak nem is beszélve!
Sokmindenre gondoltok Zolival, de még semmi sem jött be, bár hatalmas magabiztossággal teszitek! 🤣🤣🤣 Ha kiviszi az eredményt, akkor meg miből lesz SRV? 🤔
Komolyan számonkértem ám Őket Laci tegnapelott Le jardin 2 ugyben...ugy titkoltak...vagy 2 honapja kertem egy igent vagy nemet...rá ujra pár hetre...aztán tegnapelott irtam s tegnap meg kijott a video...mas dolgot is feltartam epito jelleggel termeszetesen.Válasz helyett video jott.Remelem a tobbire is jon interakcio.
Mivel ev elején a szerkezetépités 1 szintjéig jutottak ezert ez a beveteli oldalon kb 20% keszultsegi szinthez a római kb 60% keszultsegi szinthez rendelt bevételt eredményezhetett 2025 dec 31-ig.-ez ovatos becslés.Ez a 2025 os bevetelt biztosan rekordba tolja.Akko investnek atadott osztalék is jo lehet mivel a pénz megteremtodott az elso félévben is.
Drága Marikám! Most meg a kormányváltás lesz a baj?! 🤣 Eddig a Covid, Ukrajna + Irán volt... Szerintem a legnagyobb probléma a tulajdonos és a vezetőség hozzáállása a cég befektetőihez. Szerintem nagyon sokan csalódtak bennük, mert elhitték az értékteremtés, a megrendelt 970 Ft- os Kalliwoda célár és SRV maszlagot... Tibinek és a sleppnek csak a saját meggazdagodásuk fontos és csak higítanak egy ilyen piacon... Trógerek! Ha a jelentés jó lesz, az csak azért, hogy Noah diadalittasan tudjon a közgyűlésre menni és döngetni a mellkasát. Ha nem lesz jó, akkor csak a szokásos fog történni, azaz eltüntetik az eredményt... Addig maradnak a keresztnevek, amíg nem érdemlik ki a tiszteletet! Trógerek egytől egyig!
"Szárnyas lesz-e az akko"? Nem egyértelmű Tóka Úr!!? Már maga is kezdi? Én tudom csak egyedül, hogy mit vettem?! Ez lesz az én nyugdíjas kiegészítésem, a Szárnyascsodakincsakko! Elveszik a rebegő kezektől! A farek is veszi, csak hallgat! Célár: 959!
Akko fórum