Még mindig nincs senki aki nekem elmondja, hogy pontosan mivel is űztem el a farkast... mert mertem kritikát megfogalmazni a chartjaira és a kommunikációjára? Manapság már nem azt kell büntetni aki trágárkodik, hanem azt aki ezt szóvá teszi? Ezek után ne jöjjön nekem senki azzal, hogy milyen színvonaltalan a fórum... pont a kritikák semmibe vétele és az árkok ásása tette ezt az országot is olyanná, amilyenné...
Nem hinném, hogy barmely klubbtag olyat irt volna masnak amit kaptunk Farkas Urtol.En voltam a vén kecsketől kezdve minden.Majd olvassa el, vertikalban van.Kész tudományos mű.
hamarabb indítanák be a nyomdát mint hogy felmenne ilyen elképzelhetetlen magasságokba. Már azt sem tudom megítélni hogy NER-es vagy nem NER-es-e a Zakko....tényleg fogalmam nincs. Most már jobban bízom benne, hogy nem NER-es, mert ezek rohadtul összebalhézhattak....mondjuk már Lázár minisztériuma is próbálja kipicsázni a LÖLÖ-műveket, nem akar adni neki megrendeléseket, azt csiripelik a madarak...gondolom az Akko egy valamiféle ner-light/kapitány istvános érának örülne a legjobban, de ez csak tipp...
Benéztem, mert Labanc 20+ -os minusza unikális és láttam Ön is szájára vett, gondoltam megkérdeztem mi folyik itt, de úgy látom csak rosszabb lett: üldözzük el farkasfu játék továbbra is megy...ja, tudom-tudom ő én vagyok. Mindig érdemes megtudnom épp ki vagyok a forumon. Majd leköltözöm Felsőszölnök-Szentgotthárd tengelyre, gondolkodtam arra fele valamit venni. Nem rossz az a szlovén-osztrák határ, ha rezegne a léc az oroszokkal. Még lehet magánál fogom meghúzni magam:) Ki tudja, de viszem farkasfu-t is.
....na többek között ezért nem írok:) én a mulatós makói kilátós klipeknél éreztem, ez már valamiféle poszt-modern forumozás, amihez nem érek fel....de a lényeg Ön jól szórakozik:)
Akko fórum