hát amugy nekem is jobban kellett volna venni OTP-t: érdemes hallgatni néha a szakállas "nénikre"...;-) amugy fundásan még mindig olcsó, ahogy az Akko is.:-O
....részben önmagáért beszél a forum, másfelöl, meg időm se lenne írni, na meg felesleges....farkasfu esete meg mindent elmond... amúgy is nem érek fel ehhez a magas szofisztikált színvonalhoz....néha olvasom csak tátott szájjal a sok okosságot...utat engedek azoknak akik értenek ehhez.
Le kellett mennem Pestre OTP-be.....hát döbbenet még mindig mennyi ügyfele van, amugy most küldenek el 200 embert onnan a digitalizáció miatt. Nem megy rosszul nekik. Meg ha már Pestiában vagyok találkoztam egy ismerősömmel, aki nagy meglepetésemre a B+N-nek dolgozott, eléggé szidta a "kreatív" bérelszámolás miatt. SOTE is a B+N-é részben takarításügyileg...véletlenek lennének ezek a szálak? A székesfehérvári vonaton meg megcsodáltam a WING székhelyét. Amúgy elég durván megy a Rákóczi-hídi vasútfejlesztés. Mondom: az egész tőzsde a szemem előtt....
Ebbe a gusztustalan fórumba, ilyen flusztrált, kicsinyes, tiszteletlen helyre, ahol csak ész nélkül mínuszolnak, egyáltalán nem írok többet addig, amíg az árfolyam tartósan, 330 forint fölé nem kerül!
Amugy megtaláltam az Akko amerikai testvérpapírját: PayPal, amit csak PainPal-nak hívnak. Ott is minden növekszik és nagyon jó, de csak esik az árfolyama vagy lent tocsog:)
Ha én csináltam volna a fesztivált én lennék nyolcszor felfüggesztve, nem pedig ő... kérlek ne kezd te is azt a mantrát, hogy mások viselkedéséért, (beszéd)stílusáért és makacsságáért is én vagyok a felelős... nem volt hajlandó beismerni, hogy nem működik a waterlooja, helyette felhúzta magát és mindennek is elhordott, ennyi történt...
Úgy látom Ön meg engem lát mindenhol, mindenkiben, érdekesen paranoiás lett a forum. Én nem bánnám ha farkasfunek lenne klónja, szeretem őt olvasni. Néha magát is. Most milyen naposnak kell mivel összeérnie az Akko árfolyamában vagy most mit is kell várni? Lejöttek a várt átlagok? Minden mindennel összeért? vagy még várjunk 5 évet, szerintem az összes mulatós és euróvízios dal publikálva lesz itt a forumon. Hamarabb mint hogy az Akko 4 számjegyű legyen. Én nem tudok franciául egyébként.
Miután látszott hogy az appnál el fog esni a 750, Farkasfű elment pingukra vadászni, de előtte kitalálta azt a fedősztorit, hogy miattam hagyja el a fórumot... azóta csak úgy csüngnek rajtam a klónok és a szekta, de már megtanultam vele együttélni :)
az én fantáziám biztos nem lesz a Wing-Akko-Neo művek kerékkötője, merjünk nagyot álmodni, az Akko árfolyamán ez láthatóan prejudikálva nem fog segíteni, de mik ezek a gigaminuszok? Labanc rekorder lett valami 20+ minusszal, mi volt itt hétvégén már megint:)? Dodo ő kicsoda? Ő is klubtag?
Én csak annyit látok, ha Trump a NEO-t bízná meg egyes egyedül Gáza-övezet újjáépítésével 1000 milliárd dolláros keretszerződéssel, az Akko akkor is esne, jobb esetben oldalazna. Ennél viszont van egy sokkal lényegesebb kérdés: hol van farkasfu barátom?
Akko fórum