Azért nem kell előre inni a medvére 15m forgalaommal, ezt simán visszarakhatják...mint korábban jeleztem ~50m el 200ra de 350re is tehető nagyon könnyen. 500m feletti nap kellene, hogy látványosan elinduljon a 5-10x várakozásig. Türelem!
Lemaradtam a bővítéssel, beismerem! Ez van! 270 ? Forgalom meg nulla ? Majd, ha 200 m. lesz a forgalom és 20 százalékos az emelkedés, na akkor hiszem el ! Itt már nem veszek! Az átlagom úgyis bőven felette van ! Hajrá Akkor!!!
Nem tudom emlékszel -e még Jocek, 290 körül az App is vegetált sokáig (te is gyakran megfordultál ott akkoriban)! Sokan nem hitték, hogy többet ér, mert gigapakkokkal fékezték. Hát az is le lett bontva!
Ott 101-120 között rengeteget vettem, mások már 70-re várták!!! Igazam lett. Ezt meg itt veszem. Ész nélkül nem tolom fel, de okozok pár kellemetlen pillanatot annak, aki ezt direkt nyomta lefele...
Magadnak kívántad. :) Osztalékot is fizethet a jövőben. Valaki nyomva tartja hogy jó sokat tudjon gyűjteni, ezt addig teheti míg egy nagyobb elkezdi venni
Akko fórum