Kideritettem mi ez.....ez rendszeruzenet...a rendszer felismeri az angol nyelvut...kiirja rá ezt de kis ido mulva nem azonnal...aztan par napra ra leveszi..ez bizos igy van mert ma reggel a cordia-rol is lekerult...akivel beszéltem azt mondta hogy az erdekes benne, hogy ha eddig Akkonal nem volt akkor annak nagy jelentoséhge lehet....visszaneztem 2023..addig nem volt.....csak nincs idom ma...támaszaim bent vannak...amugy Steinberg es Veres Urak Nemetorszagban vannak...ott epitenek vmi 1000 nel tobb lakást.(facebook oldal)....valami fog torténni az biztos, kitartast.
Na, eltűnt a BÉT honlapjáról a megjegyzés, hogy csak angol nyelvű közleményeket bocsátanak ki... remélem azért, mert jön egy magyar 😄. Mondtam, hogy valami baj van a gépezettel. Amúgy a honlapjukon meg az angol nyelvű nincs a közlemények között 🙃. Nem megy ez a kommunikáció továbbra se...
Az a baj, hogy ha 23x - 24x zónában tunkolja magát a mocsokban, akkor ha lesz is felpattanás, akkor 28x szinten megint lesz egy komoly vissza kör. Nagyon lassú és vérverejtékes időszakot hozhat a fel-le bucskázó árfolyam.
Akko fórum