Sziasztok! Én nem adtam el egy darabot sem, de, tény, hogy el vagyok keseredve megint! Van, hogy minden ok nélkül csodás papírnak látom, máskor mosléknak! Tényleg vicces, hogy a pingvin egyik pillanatban beleesett a vízbe, kimászik, kullant egyet, majd szárítkozik, de mindig nedves marad, majd újra csurom vizes....Ezt a fost elemezni???? Ilyen minimális forgalommal?? Hagyjuk szegény farkast, az elemzései egy ilyen fos- illikvid papírnál sikertelenek.. Sok nyerőt!
...dehogy adom, nem bolondultam meg...minden csucson van...johogy nem azt mondja Jocek Ur hogy vegyek eppduffert...tegnap otp-t vettem de alldogál az is.
Adjázltok el és vegyetek márst, felesleges nézni az esést vagy a nagy semmit. Ha megindul úg is vissza tudjátok venni mert akadályozni fogják az emelkedést. Jobb sztorik vannak most.
Szerintem nem Zoli volt, vhol megjelent egy nsgyobb tétel az ment ki innen egy Akkozóstól...egy masik resze meg mashonnan vagy kiegészitette...kivancsi vagyok sikerul e a manővere.
Borogato már szedné vissza...Dongatto ur rakott be konyvet.a masik akko forumba...2 db 1400 as tétel...alatta is van.....ne adjunk a borogatonak semmit!!
Akko fórum