Toka ur Bízzunk az Akko ban! De amióta itt van és megshortolta volna 100 e Ft tál a BINI ( előtte MULN) volt már Európa leggazdagabbja lenne kb Vajon az meglesz e valaha fordítva?
De amúgy minden cég szar kamu amíg el nen indul...4ig is mekkora szar volt régen...meg se mozdult, csak történt egy tulajdonosváltás...nem is tudom honnan ismerős ez...csak itt nincs a cég mögött az ország pénze...kénytelen a piacról megélni egyelőre...:P 1 év múlva térjünk vissza erre
Olyan ez , mint az Appeninn amikor késve tett fel valami dokumentumot a BÉT honlapra azt is szarul ha jól emlékszem , vagy a delta az 5000 darabos srv-vel. Ezért mókás olvasni mikor ilyen cégeket dicsérnek . Messziről bűzlenek 👀
Azért is mondtam, hogy én idénre már itt nem várok semmit, féléves sem hiszem hogy szuper lenne, a tavalyi év második félév után... az első amit érdemes lesz szemezgetni szerintem a második félév vagy a jövő év....sajna lassabban történnek a dolgok mint reméltük...de ha nem a fidesz marad hatalmon...itt elszabadulnak majd a lovak
Az tuti... április 30-óta nem történt semmi!!! Az AKKO honlapja is csak pénzkidobás, akár meg is szüntethetnék!!! Eddig csak akkor módosítottak rajt, ha már nagyon gáznak érezték észrevételeimre a hiányosságaikat, hibáikat... Sehol nincsenek jelen, sem a közösségi médiában, sem az írott sajtóban, sem otthon, sem pedig a hivatalos felületeken!!! A vezetés váltás is felesleges volt az eddigiek alapján: 0!!!
Akko fórum