nem fogom részletesen kifejteni a véleményemet ezzel a hsz-sal kapcsolatban, mert látványosan tereled off-topic irányba, hogy szépen visszaidéztük az anyázásaidat. Erre írtam alátámasztást. Azt is mindenki tudja 8 ált isk. után (kellene) mi az a metafóra vagy hasonlat és mit értek a lambériás kádárkocka alatt. (Azaz ezeket nem szó szerint kell értelmezni, nem dehonesztáló jelző és nem az adott személynek szól, ellentétben a te qva anyázásaiddal amit évek óta random belekattintva forumoldalra ezzel van tele az egész). A 264-es szint farkasfu érdeme, ő a TA-zseni a pf forumon. Peace.
Egy: ezt a papírt nem enged(t)em el, egyrészt azért, mert ahogy azt a végtelen intelligenciáddal és megható együttérzéseddel kifejezted, jelenleg bukóban vagyok; másrészt pedig most jött el az, hogy itt a Wing, és elküldték a búsba azt a vezetést, amelyik alkalmatlan volt (ahogy azt többször, nem a te kis csipkés lelkednek megfelelő szofisztikált stílusban el is mondtam). Kettő: még mindig nem fejtetted ki, hogy mi nem igaz abból, amit írtam: naponta idejársz fröcsögni és egyre kisebb célárakról böfögsz (ma 264 éppen), sőt, létrehozol egy másik, hivatalosan is lebeszélő fórumot. Megteheted, persze. Ide is nyugodtan írogass; nem én vagyok a fórumgazda. De ne hidd azt, hogy nem átlátszó, amit csinálsz. Nem vagy te olyan intelligens: emberalatti (wtf?!), na meg ez a becsípődött lambériás kádár-kocka. Hidd el, nem szégyen olyanban élni (én sokkal rosszabban nőttem fel), ahogyan a Havannán sem az. De ha téged frusztrál, hogy olyanban laksz - egyébként miért emlegetnéd annyit-, akkor húzd fel a gumicsizmát, menj, rúgd fel a kutyát, vagy inkább etesd meg a csirkéket, attól talán lehiggadsz. Peace!
Szinte hiányzik a ClubFőnök avittos vidéki lambériás kádárkocka stilusa, a jó kis köpködős Havanna panelstílus után XD peace. Itt már egy szofisztikált táncmeghívót olvashatunk a vezetőkkel :) Aranyos.
Hát cáfolatot neked kell rittyenteni, én csak megerősíteni tudom a permanens szidalmazásodat a céggel kapcsolatban. Ilyen stílust keveset lehet olvasni és ez csak a finomabb volt. nem is értjük hogy maradhattál eddig forumtag eddig. Na mi ezt az emberalatti személyeskedést hallgatjuk csendben. Milyen fehér európai (by József Attila a gyengébbek kedvéért). De ahogy a mondás tartja: más szemében a szálkát is....:) Peace.
ez nagyon félrement. ne rám projektáld ki a vesztődet: kösz. Gondolom saját magadnak nem vagy átlátszó. Mi meg azt hallgattuk csendben, hogy szidalmazod és szó szerint anyázod az IT-vezetőséget, kicsit ellentmondásba vagy önmagaddal a csendet illetően, de mindegy is. Azt meg végképp senki nem szereti, ha megmondod ki mit csináljon mint ahogy a klubfőnök teszi. Peace.
Kezd kibaszottul fárasztó lenni ez a permanens lebeszélés…ha nem tetszik egy papír, kiszállok csendben. Az biztos, hogy nem megyek vissza a kapcsolódó fórumba naponta ötször ócsárolni, és nem hozok létre egy további külön fórumot csak hogy szidjam. A konstans, gyerekes felbeszélés se jobb; de az legalább egyértelműen átlátszó.
Ilyen forgalommal nekem is kelle 2-3 hét, hogy ki tudjak szállni Mondjuk engem csak az idegesít, hogy vannak a béten ettöl ezerszer szarabb semmi cégek és azok mennek, van hogy dupláznak. Mi meg ott tartunk mint kb. 3 éve.
minek? Az a baj ilyen forgalom mellett lehetetlen eladni mennyiséget ahol pár tízezer forinttal le lehet önteni a könyvet. Így egy falambériás kádárkocka árának eladása is hetekbe telik. Vicc kategória. Egy biztos: 290-en már boldogan szállnak ki a retailek.
Akko fórum