Növelte a bevételét és az EBITDA-ját (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 2024-ben a WING – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn közzétett befektetői prezentációban.Az ingatlanfejlesztő és ingatlanbefektető cég csoportszinten a nem auditált beszámoló alapján az árbevételét 172,3 milliárd forintról majdnem 198 milliárd forintra növelte tavaly. Az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenés leírása előtti eredmény) 23,1 milliárd forintról csaknem 69 milliárd forintra nőtt éves összevetésben.A prezentáció szerint a Wingholding Zrt. és leányvállalatok alkotta WING Csoport a magyarországi ingatlanpiac legnagyobb szereplője, részesedése Németországban és Lengyelországban is jelentős. Tevékenységük a lakó-, az iroda-, az ipari, a kiskereskedelmi és szállodapiacra egyaránt kiterjed.
"Hiszünk abban, hogy a tőzsdei jelenlét nemcsak finanszírozási lehetőséget nyit meg, hanem minőségi garanciát jelent. A piac átláthatóságot, hitelességet és folyamatos visszajelzést biztosít. Ez a transzparencia pedig alapvető fontosságú a vállatoknak, a befektetőknek, valamint az üzleti partnereknek is."-Veres Tibor
"A WING-nél végzett munkám során törekszem arra, hogy az eredményesség mellett a megbízhatóságot,a szakmaiságotés a tisztességet képviseljem"-Noah Steinberg
Az avatarom az Opusra utal, de szerintem a Szerémi útra (vagy opcionálisan a Máriássy utcába) is el fog jönni a turné hamarosan (talán az év második felében vagy jövő év elején). :D
WING Csoport Közép-Európa meghatározó magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely három országban, Magyarországon, Lengyelországban és Németországban van jelen fejlesztőként és befektetőként, összesen 5,5 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik. Nemzetközi szinten, Berlinben és Varsóban is olyan városnegyed léptékű, revitalizációs fejlesztések fűződnek a nevéhez, mint a Neue Bockbrauerei és a Segelflieger Quartier Berlinben, valamint a Warsaw Brewery, a Fuzja és a Towarowa 22 Lengyelországban. Ezek a projektek a történelmi épületek megőrzését ötvözik a modern városfejlesztési koncepciókkal, fenntartható megoldásokkal és élhető közösségi terekkel. A WING üzleti döntéseit minden esetben piaci alapon hozza meg és folyamatosan vizsgálja az ingatlanpiaci lehetőség
Akkor jo, szurkoltam hogy szerencséd legyen.Én ma csak hazafutottam venni 3 fele akkot keveset, mast nem is csináltam.Mostbpresszo de a fele banda el se jott, pedig mindenki igérkezett.Babgulyast foztunk meg volt pogacsa, forralt bort is csinaltunk.Igen, itt vmi jo dolog lesz
Nekem volt az értékpapír szamlán is pénz, viszont onnan sem csípett le... Egyébként az appból nem szálltam ki. Van egy állandó 10-ks pakkom 470-es átlaggal azt megtartom és nem ugrálok. Most az utóbbi időben vettem kb. 5k-t 750-950 között abból ma reggel eladtam 990-en 2000 db-ot aztán úgy voltam vele, hogy a maradékot eladom jövőhéten közgyűlés előtt ha meghúzzák. De végül csak a számításaimat húzták azt viszont át. Így eladtam 850-en a maradék 3k-t. Abból visszavettem 1000 et 800-on. Szerintem kedden még lesz egy kis esés aztán lehet ott apránként elkezdem visszavenni. Én egy jó cégnek gondolom az appot és az oszti még mindig nincs kizárva. Ha esetleg idén befektet és jövőre fizet mondjuk egy 130 ft osztalékot az a 750-800 as bekerüléshez képest jó hozam 1 év alatt. Én igy gondolok az appra. Ciget is hasonló meglátás miatt veszegetem 330 környékén. Az is jó cég jól termel és jövőre simán lehet egy jó oszti ami 1 éves távlatban szép hozam lehet. Az olasz melóra pedig csak félre van téve a pénz. Nem biztos hogy el kell azt költeni. :) Akko pedig hozzám nőtt. Arra van egy spekulációm, bízom benne hogy összejön. Szerintem valami nagy dolog készül.;)
Akko fórum