Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
FeherTibi péntek, 17:47
L'átva, hogy a CastleLake mellett az Apollo is érdeklődik az easyJet iránt, esetleg elképzelhető, hogy valamelyikük (amelyik most nem nyeri el az easyJet tendert) vagy egy másik cég a Wizzair iránt fog érdeklődni ? Elképzelhető egy, az Intelhez hasonló érdeklődés ? Mégiscsak komoly Airbus flottája van a Wizzairnek.
FTL85
FTL85 péntek, 15:41
Előzmény: #5104  Pluto13
A szerencsétlen bakker. :( Reméljük nincs komolyabb baja.
FR73 péntek, 10:26
Előzmény: #5099  Senkiberci
Az easyjet minden, ami easy márkanév, jól levédve. Aztán rengeteg kiváló értékes résidő.
És mellesleg egy működő légitársaság is.
treff
treff péntek, 09:57
Előzmény: #5100  AviTrader
Ezt hívják klasszik piacbefolyásolásnak.
Soha nem kell ezekkel foglalkozni, mindig csak elterelő hadműveletként tekinteni rájuk.
AviTrader péntek, 09:52
Előzmény: #5097  Plafon
Ezekben a célárakban nagyon nagy káosz van. Ahány forrás annyi féle célár. Szerintem ezeket valami AI-al szedik össze és tele van hibával. A Barclays 1150-ről emelt 1450-re tegnapelőtt, overweight ajánlással.
Senkiberci
Senkiberci péntek, 09:50
Előzmény: #5092  FeherTibi
Mocskospofájú O'Leary úgy kezdi minden egyes negyedévét amikor felkel reggel, hogy valamivel betalálja a Wizz Airt. Európában nagyon nehéz lenne felvásárolni a céget másik légitársaságnak, főleg low-cost carriernek, mert a szabályozó (EU versenyhivatal) nem engedné. Ahogy a Ryanairnek sem engedtek felvásárolni másik társaságot régebben. Maximum private equity cégek vennék meg wizzt is, csak nem olyan jó target, nincs mit rajta darabolni. Pont azért jó célpont PE cégeknek az easyjet, mert több mindennel foglalkoznak. Ez így olyan, mintha megvennél egy egész marhát nagyker áron, aztán darabonként tőkesúlynál jóval drágábban eladnád. Persze a bélszínt (cash) megtartod.
FeherTibi péntek, 09:46
Előzmény: #5097  Plafon
Barclays azt gondolhatja, hogy rövid távon, pár hétig, hónapig emelkedhet az ár, majd utána 10.79 font környékén stabilizálüdik. Ezért mondhat most buy-t
Plafon péntek, 09:41
Előzmény: #5096  OSZLOPOS
két érdekesség: a Barclays meg tegnapelőtt emelte a célárat 8,56-ról 10,79-re DE BUY (?!?) az ajánlásuk... minek kellene venni szerintük 12-őn ha egy év múlva szerintük 10,79-et fog érni?? Másik meg, hogy valami adathiba is lehet a táblázatban mert 0,145 font (?!?) a legalacsonyabb célár, amiatt meg lenyomja az átlag elemzői célár előrejelzést 9,51 fontra   Wizz Air Holdings (WIZZ) Share Forecast, Price Targets and Analysts Predictions - TipRanks.com
OSZLOPOS péntek, 09:19
RBC Capital elkezdte a Wizz követését, 9 es célár, sell ajánlás. köszönjük. Közben élesedik a harc az EasyJet ért, egy másik befektetési csoport 7,15 ös részvényenkénti ajánlatot tett. Érdekes.
FeherTibi péntek, 01:10
Előzmény: #5094  FeherTibi
Esetleg ez, de ez a magyar cikk utáni. Valószínűleg a forrás közös :
https://www.businesstraveller.com/news/opinion-easyjets-break-up-would-redraw-the-map-of-european-aviation/
FeherTibi csütörtök, 23:23
Előzmény: #5091  Csaba75
Nincs forrás megjeloles, illetve angolul se találtam meg a cikk alapját 
FeherTibi csütörtök, 23:18
De ez nem tűnik friss cikknek, mert 2023 január 19.i cikkben is kb ez van :
https://www.forbes.hu/uzlet/fapados-wizz-o-leary-lufhansa-fapados/
FeherTibi csütörtök, 22:34
Tényleg érdekes.    Úgy tudom, hogy a CastleLake akár fel is darabolhatja, és több cégnek adhatja el az easyJet-et. De azt nem tudom, ebben mi lenne a ráció.  Szerintem inkább a RyanAir próbálhatja meg a WizzAir megvásárlását
Csaba75 csütörtök, 21:22
Na ez èrdekes, ha valóban megtörtènne elszállna az árfolyam
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2026/07/wizz-oleary-felvasarlas-lufthansa
OSZLOPOS csütörtök, 15:03
Jött egy 14-es célár a SocGentől. az időzítés nem a legjobb, gondolom még a harcok kiújulása előtt számolták, de jó az!
OSZLOPOS szerda, 16:43
Most minden beállítottság kérdése. Trump kb.10. alkalommal ígéri meg, hogy a kőkorszakba visszanyomja az irániakat. Irán sem akarja, de igazából szerintem Trump sem akarja (választások, tőzsde). Ha kibékülnek, olaj le, repcsik fel. Ezzel együtt úgy nem lehet befektetni, hogy ez bármikor előfordulhat.
FeherTibi szerda, 15:01
Hátha Trump a NATO csúcson, annak következtében előre tudja mozditani az orosz-ukrán ügyet is. 
Úgy tudom, ez is teritéken lehet most a napokban.  Bár eddig annyit olvastam csak a csúcsról, hogy Trump Grönlandot akarja, és kiosztotta a spanyolokat. Hozta a vártakat.
OSZLOPOS szerda, 14:05
Előzmény: #5086  treff
Az úgy innen is látszik, hogy itt ez a háború nem ért véget, mert nem oldódott meg semmi. Izrael fél az iráni atomtól, Irán rájött, hogy a szorostól beszarik a világ (olaj hiszti).Trump meg egy idióta. Sosem lesz nyugodtság, vagy most én nem látom, mitől lenne.
treff
treff szerda, 11:42
Előzmény: #5084  FeherTibi
Az!
Egy komplett idióta.
Most meg a spanyolokat cseszteti hülyegyerek módjára - és ez a világ (2.?) vezető hatalmának elnöke!!!
FeherTibi szerda, 11:40
Előzmény: #5084  FeherTibi
Szőke -> vörös 
FeherTibi szerda, 11:39
Előzmény: #5082  treff
Még a FIFA dolgába is beavatkozott a szőke. Hála istennek Belgium 4-1-re kiverte az Egyesült Államokat a vb-rol. Még jó, hogy nem rendel el szankciókat Belgium ellen. Bár ki tudja...
treff
treff szerda, 11:32
Előzmény: #5081  Plafon
Ők már látták tegnap, mivé fajulnak mára a folyamatok.
Így ne nézzen híreket 1 napig az ember...
treff
treff szerda, 11:30
Ez a nyomi szőke Torgyán feszt beletromfol páros lábbal a pozitív folyamatokba.
Mint egy sértett taknyos kölök, úgy viselkedik. Legalább neki lenne esze vagy higgadtsága, ha már a buckalakók feszt nem bírnak magukkal.
Plafon szerda, 11:16
bár nem nagy tételek, de azért 2 wizzes menedzser is lehívta a részvény opcióját és el is adta azonnal a picsába...  Director/PDMR Shareholding - 15:35:47 07 Jul 2026 - WIZZ News article | London Stock Exchange  Director/PDMR Shareholding - 15:39:43 07 Jul 2026 - WIZZ News article | London Stock Exchange   

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek