Hát, nem gondolom, hogy veszteséggel szeretnének kiszállni! Inkább ugyanazt fogják csinálni, mint amit 12,50£ és 14,50£ között tettek. Akkor addig rángatták föl és le ebben a sávban, amíg jó magas áron egy csomó részvényt (illetve shortnak kölcsönvett részvényt) el nem tudtak adni. Gyanítom most ugyanezt fogják csinálni csak fordított előjellel... . Egyébként Donáldó szavainak se adnék túl sok jelentőséget. Ha látja, hogy a tőzsdék esnek, US állampapírok hozama emelkedik, dollár elszáll (állampapír föl + dollár föl = kifizethetelen államadóság) és az olajár az egekbe szökik, akkor képes bármit bemondani, hogy néhány napig hűtse a kedélyeket. Verbálisan gumiemberkedik! Aztán csinálja tovább, amit addig is tett. Kérdés, hogy meddig nyalják be a tőzsdei kereskeskedők??? . Az olajár a kulcskérdés! Ha azt meg tudja oldani, akkor kábé a kutyát sem érdekli a világban, hogy Iránt szétbombázza... (Marhául zsenáns az egész sztori) . Közben meg újfent közelítünk a 90$-os olajár felé! Broáf!!
Erdekes amit írsz. Nekem 4386-on volt eladási ajánlatom. Kétszer rántottak fel 4384-ig. Így nem tudtam eladni. Ezt az egész BETa poacot is a mutyi uarlja... vagy épp az AI szopat. Ki tudja.
Az investing.com oldal felkinal egy AI chart elemzo lehetoseget, ranyomtam, kertem, nezze meg a Wizzairt. Azt irja, brutalis eso trendben van, tuladott, de ettol meg medve. Trade nek shortot javasol 10 rol, 10,8 as stoppal. Target shortnal 840 es 800. Long felejtos " ne harcolj a trand ellen" hullo kes, amiben nem nyulunk bele! A fordulat 11,35 feletti zaro ( amit risknek hiv, mert folyamatosan shortot tamogat). Lehet, nem is hus ver shortosokkal, hanem AI shortosok van dolgunk. Mondjuk legalabb tudjuk, hol ugranak ki.
egy eufória jönne. Az ember lassan már nem emlékszik arra, milyen volt az orosz-ukrán háború előtt. Az emberek szinte el se tudják képzelni, milyen egy olyan év, amikor nincs háború. Nyilván a második világháború sokkal nagyobb volt, mint a két mostani együtt, de időtartamra lassan utolérjük a második világháborút. Illetve az emberáldozatok száma miatt volt a második világháború nagyobb, mint a mostani kettő együtt véve. Ha az ember áldozatokat nem nézzük, akkor a gazdasági, morális károk tekintetében a mostani két háború együtt megközeliti a második világháborút.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.