Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
bocsi, a pénznyomtatás 2020 márciusában kapcsolt teljes fokozatba a grafikon totálisan egyértelmű... te is csak azért nem veszed észre mert nem akarod észrevenni... nem illik az agendádba gondolkodni sem akarsz róla... leginkább azért mert a logikai lánc teljesen egyértelmű...
a napnál világosabb, hogy jelenlegi válság 2019 szeptemberében kezdődött:) https://fred.stlouisfed.org/graph/?g=yHst a grafikon önmagáért beszél... akármi is történt 2019 szeptemberében az a 2008-as Lehman válságon is túlmutatott a hihetetlen méretű repopiaci aktivitás teljesen egyértelművé teszi ezt és végül 2020 szeptemberében a fékevesztett pénznyomtatás is teljes fokozatba kapcsolhatott...
Azt mondtam, hogy nincsen engedélyeztetve, ami igaz is. Azt is mondtam, hogy emiatt mindenféle, neten terjesztett szürkezónás protokollokban adják, ami szintén igaz. Azt mondtam, hogy ezek között a szürkezónás terápiák között van a korábbi indikációknál jóval magasabb dózis is, ami a többszöröstől az akár 30-40x dózisig terjed, ami szintén csak igaz. Továbbá azt is mondtam, hogy kerülendő az öngyógyszerezés, tehát nem kellene nyilvános fórumokon engedéllyel nem rendelkező vényköteles gyógyszereket propagálni. Ellentétben a covid terápiás kézikönyvben szereplő célzott antivirális terápiákkal - amiben az ivermectin nem mellesleg NEM szerepel-, itt sokkal nagyobb az öngyógyszerezés kockázata és különösen nagy problémát jelent, hogy olyan híreket lehetett hallani, hogy -nem függetlenül az index kavarásától- laikusok állatgyógyászati készítményeket vásárolnak fel. Ezért kellene bekussolni és rábízni a hivatalos döntéshozó testületre az engedélyeztetést. Ha engedélyeztetve lesz, akkor orvosi felügyelet mellett, szabályozott dózisban és elsősorban humán készítményként fogják alkalmazni. Ez vagy megtörténik, vagy nem. Amit te addig művelsz, az etikával végletekig szembemenő szarkavarás.
Ha csak ennyi lett volna a gondod, nem vitatkoztunk volna. Csakhogy azt allitottad, hogy 100x-os dozisban adjak, veszelyes, nem hatasos, allatgyogyszer, nincs semmilyen engedelye. Jo lett volna ezekkel a hazugsagokkal is megvarni a metaanalizis veget. Ha azt allitod, hogy 100x-os dozisban adjak, veszelyes, nem hatasos, akkor nem vartad meg a metaanalizis veget ugye? Mert ezek a dolgok majd utana lesznek megallapitva. Ha csondben maradsz a metaanalizis vegeig a temaban, nem lesz velem semmi gondod, hidd el.
Korynak es Mariknek egyenkent 4 szakvizsgaja van. Intenziv terapia, tudogyogyaszat, surgossegi orvostan meg mittudomen. Nem jegyeztem meg a tobbit, az intenziv meg a tudogyogyaszat egyutt nekem mar eleg volt :)
Paul Marik, annak a tarsasagnak az elnoke, ami a Covidot kezelo intenzives orvosokat fogja ossze az USA-ban. Ok vannak a kezeles elvonalaban, frontvonalaban. Ok rendelkeznek a legnagyobb taoasztalattal es tudassal. Kory, szinten ennek a tarsasagnak tagja, tobb ezer orvost fognak ossze. Az USA szenatus ele vitt jelentes, a kutatasi hatterrel, az o jelentesuk, amit a Homeland Security kert fel. Ezt linkeltem tobbszor. Ennel relevansabb tarsasag nincs a temaban a bolygon. Az osszesitett publikacios listajuk nagyobb, mint a teljes magyar orvostarsadalome. Ezeket altudomanyozza meg hazugozza a ket itteni forum nagyokos.
Nem a hazai szakma hazudik, hanem Sarkadi Balazs hazudik, akkor amikor letagadja, hogy leteznek lezart kutatasok. Ugyanis a POTE es SZOTE metaanalizist vegez a temaban. A metaanalizis azt jelenti, hogy ok maguk nem kutatnak, hanem a lezart kutatasi anyagot tekintik at. Ehhez eleve kell egy igen nagyfoku bizalom, hogy megeri a dolog, azaz olyan eredmenyek vannak, amelyek igeretesek. Kulonben bele sem kezdenek iyesmibe. Kell hogy legyen nem keves, hanem igen kiterjedt es szakmailag elfogadott minosegu kutatas, amit elemezhessenek. Tehat onmagaban az, hogy a POTE es SZOTE metaanalizist folytat, cafolja Sarkadi Balazst. A POTE es SZOTE nem hazudik. Es ok a hazai szakma, nem egy maganyos orult.
Nem tudom kit miert rugtak ki, en azt tudom hogy a hazai szakmat a POTE es SZOTE jelenti, akik nem talaljak sem veszelyesnek, sem hatastalannak, es ezert folytatnak metaanalizist. Ha nem tudod ertelmezni a studykat, akkor ne ismeyelgess velemenyt veluk kapcsolatban. Amihez nem ertesz, arrol ne folytass szakmai vitat, ez nalam peldaul alap. Ahogy nem tudod a studykat megitelni, ugyanugy nem tudod megitelni, hogy ki mennyire ert hozza, es azt sem tudod megitelni, hogy a szakma szabalyainak az mennyire felel meg, amit te eppen felhozol.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live