Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Ugyanolyan engedellyel rendelkezik Covidra, mint a Covidra ma adott gyogyszerek tulnyomo tobbsege. Ugyanolyan rendben van, mint azok a gyogyszerek. Pontosan tudom :) es nem propagalom.
Szerinted a hazai szakma hazudik, szerinted szegény indexes újságírót is igazságtalanul rúgták ki a hazug ivermectin propaganda miatt. Nem érdekelnek az innen-onnan hozott studyk amiket beteszel, nem tudom ellenőrizni mennyire felelnek meg a szakma szabályainak, ezt rábízom azokra akik értenek hozzá - ellenben veled.
Ott tévedsz, hogy nem azt csinálok amit akarok, mert minő fura oknál fogva nem engedik be az Ivermectint az országba, még orvosi receptre sem. Most éppen itt tartunk. Ha kiírja nekem az orvos, mert tetves vagyok mondjuk, nem engedik be. No why ?
Te azt csinálsz, amit akarsz. De az etikai normák abban eléggé egyértelműek, egy egészségügyi szakember ne propagáljon olyan készítményt, ami nincs adott terápiás területre engedélyezve. Annál is inkább, mert sokan állatgyógyászati készítményeket vásárolnak fel.
Milyen engedéllyel nem rendelkezik az Ivermectin ? Melyik "gyógyszer" hatásos a Covid ellen ? A remdesivir ? Nevetnék, ha nem halna meg naponta 160-180 ember. Ha nekem nem tudják biztosítani, a megfelelő kezeléshez való hozzájutást, akkor nincs joguk korlátozni, hogy milyen terápiának, orvosnak, gyógyszernek hiszek ! Most éppen ezt teszik ! A szabadságjogaimat nem engedik gyakorolni és ezt nem a kijárási korlátozásokkal valósítják meg.
Felőlem eljátszhatod, mint ha nem tudnád, hogy az engedélyezetés adott terápiás területre vonatkozik. Arról szólok, amiről akarok. Én erről szólok, mert nincs rendben, hogy te itt egy nem engedélyezett gyógyszert propagálsz.
Nem ertem, miert jottok azzal, hogy en propagalom. Annyit teszek mindossze, hogy hozom nektek a studykat, amik rendelkezesre allnak, es amit letagadtok. Ennyi. Ez nem propagalas, ez a tenyek ismertetese, hazugsagokkal szemben. De egyre furcsabb es gyanusabb ez a lazas igyekezet a reszetekrol.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live