tudom, de velünk kicsikkel nem számol senki, ránk senki nem gondol? ez a magyar is pontosan tudja mi az h tőzsde, erre megcsinálja azt amit....mert ha még nem tudná érted....
Az eseményt a 4iG székházában tartották volna, ám a rendezvény kezdete előtt nem sokkal Jászai Gellért elnök-vezérigazgató lemondta a programot.A szándéknyilatkozatot előreláthatólag szeptember végén írhatják alá. Csak innen ! Ez a véleményem ! Lehet magadból indulsz ki!
Azèrt ez èrdekes a chat gpt szerint: Értékelés Becsült érték/részvény Nagyon pesszimista 3× EBITDA ~2 000 Ft Konzervatív 4× ~2 500 Ft Reális 5× ~3 300 Ft 6×, ha a működés stabil ~4 000 Ft És ebben nincs benne az új 1300 milliárdos honvédelmi keretszerződés jövőbeni növekedési értéke, illetve a 850+ milliárdos műholdprogram jövőbeni értéke.
Én azért vagyok itt, hogy pénzt keressek! Ezt itt is csak úgy tudom megtenni, hogy adok-veszek. Fogalmad sincs arról, hogy ezt mekkopra tételben teszem. Mostmár tudom, hogy honnan volt ismerős a neved. Te is a várótermemben ültél a többi pöcsnövesztésre váró között! :-)
JG nem régen, talán 2-3 hete járt az USAban előkészíteni a tegnapi aláírást. Ott minden meg volt tárgyalva a finanszírozástól az utolsó pontig. A tegnapi nem aláírást nem várta senki. De ott vagyunk ahol vagyunk, szeptember mindjárt itt van.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.