Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zsolesz2017 ma, 09:01
A kérdés számomra az, hogy miért pont most, közvetlenül a vizsgálat és a politikai üzenetek után halasztották el az amerikai megállapodás aláírását, ráadásul az utolsó pillanatban.Nem állítom, hogy Jászai ezzel bárkit zsarolna, de kívülről úgy is értelmezhető, hogy ez egy nagyon erős jelzés: a 4iG körüli politikai bizonytalanságnak már nemcsak az árfolyamban, hanem a nemzetközi üzleti kapcsolatokban is lehet következménye. Ha egy amerikai delegáció már Budapesten van, majd az aláírás elmarad és a delegáció hazautazik, annak üzenete van. Lehet, hogy ezzel Jászai egyszerűen azt mutatja meg: nem lehet következmények nélkül bizonytalanságban tartani egy olyan céget, amelynek komoly nemzetközi és amerikai üzleti kapcsolatai vannak. Ha ez így van, akkor ez már nem egyszerűen 4iG-részvényesi ügy, hanem sokkal nagyobb játszma.
Pingvin007 ma, 09:01
Előzmény: #101615  nyugdijas
Sajnos az us benne van a pakliban hogy a vizsgálatok után  feljelentések lesznek, azután vizsgálatok, esetleg perek - ezek évek lehetnek. Addig ez a súly nyomja a céget. 
rice001 ma, 09:00
Előzmény: #101611  sztiv

https://index.hu/gazdasag/2026/08/19/4ig-alairas-jaszai-gellert-elhalasztas-magyar-peter-atvizsgalas/
Azért ilyen kaliberű emberek nem nagyon jöttek hazai cégekhez eddig.
Ha nincs MP fenyegetőzése, most van aláírt szerződés. Tegnap 1 cikkben azt olvastam, hogy szept. végére halasztották az aláírást. Ha így van Jászai úgy gondolja addig megoldódik a kormány és a 4IG kapcsolata.
Ha így lesz nem kell sokat várni.
Az, hogy nem írták alá negatív, de az, hogy letárgyalt szerződést írtak volna alá, mindenképpen pozitív és csak elhalasztották.
Én ma "nyugodt" kereskedésre számítok. Tegnap aljat fogott az árfolyam.
1530ft
Csomi_1977 ma, 08:58
Olvasom itt mindkét fórumot két napja . Azt hittem az emberek pénzt keresni mennek a tőzsdére . Itt napok óta a többség temetni akarja a céget ami által elbukja a pénzét az állam is és a részvényes is . Ha meg nincsen részvénye nem értem minek írogat ide . Furcsák az emberek . 
nyugdijas ma, 08:57
Előzmény: #101609  sonos
Lehet benne valami amit írsz. Szóval a lényeg az, hogy az amcsik itt voltak aláírni a szerződést, minden le volt tárgyalva és minden elő volt készítve de az utólsó pillanatban ez meghiusult. Ki akadályozta ezt meg és milyen célból? Lehet hogy JG, ahogy írod. Az is lehet, hogy az amcsiknak megsúgta valaki, hogy itt most nagy vizsgálat megy és jobb lesz ha kivárják a végét és az amcsik így tettek. Lehet hogy a kormány beszólt az amcsiknak. 
Ha igaz az, hogy szeptemberbe az amcsik visszajönnek és meg lesz a megállapodás az jó jel,  mert azt mutatja, hogy kb 6 héten belül mindenki azt várja, hogy a vizsgáalat véget ér és nem lesz akadálya aláírni a szerződést. Ez jó adag joindulatot kíván a részükről. De akkor minek ez a cirkusz?
BellaVita ma, 08:56
indi 1534 7400darabbal
hun4ever ma, 08:56
Előzmény: #101612  hun4ever
Jászai nagy spiler, de az asztalborogatás, beintés nem hiszem h a sajátja, egyébként helyesen (lásd Csányi).. más van itt, bízom benne hogy csak pozíció harc megy
hun4ever ma, 08:54
Előzmény: #101611  sztiv

sztiv ma, 08:52
Előzmény: #101609  sonos
Hihetetlen, hogy Jászait ekkora karakternek látja valaki. Pedig csak egy egyszerű stróman.....
real
real ma, 08:40
Előzmény: #101608  Pingvin007
Ez nem jó jel, sajnos ma újabb esés jön a 4IG piacán. 
sonos ma, 08:32
tehát összefoglalva a szituáció sztm!
a vb után az amerikaika meglátogatják a kormány delegációját Budapesten - fogadja őket ruszin, kapitány, orbán a. - tehát összefoglalva a szituáció:
a vb után az amerikaika meglátogatják a kormány delegációját Budapesten - fogadja őket ruszin, kapitány, orbán a. - felvázolhatták a jövőképet, hogy a 4ig-nak már vannak élő szerződéseik amerikai cégekkel - mást bevenni a buliba nem akarnak. - a küldöttség megérthette - felvázolhatta a tényeket az új miniszterelnökünknek, aki űgy itéli, hogy a 4ig egyrésze az államé mint tulajdonos de nem kapott irányítási jogot, ami petikének nagy fáj, mert ő akar dirigálni vagyis azt szeretné hogy JG átadja az irányítási jogot a tőkealapok felett, mivel egy amerikai küldöttség érkezett magyarországra, erről a tényrőll a miniszterelnöknek tudnia kellett és arról is mit akarnak itt az amerikaiak, ezért nyilvánosan a videoval bezsarolja a céget, hogy jön az amerikai pénz - ideje lenne visszafizetni az mfb és exim hiteleket máskülönben bilincs bilincs rács rács - JG beint MP-nek hazaküldi az amerikaikat, hogy a magyar kormány nem kívánátosnak látja az amerikaiak pénzét magyarországon vagyis kialakul egy diplomáciai válság a magyar kormány és az amerikai kormány között..... ha mp-nek nem kell amerikai akkor mit mond a választóknak? ha mp nem akar a 4igvel békében együtt élni akkor magyaország nem kap az usábol semmit.
a kapocs JG
beindult az adok-kapok - most JG is megmuttatta hogy van erő a kapcsolatrendszerében vagyis a kormánynak szeptember végéig adott haladékot! ha mp lenyugszik akkor kap az usától pénzt ha nem akkor bukja az usa-t a jövőképet, hogy a 4ig-nak már vannak élő szerződéseik amerikai cégekkel - mást bevenni a buliba nem akarnak. - a küldöttség megérthette - felvázolhatta a tényeket az új miniszterelnökünknek, aki űgy itéli, hogy a 4ig egyrésze az államé mint tulajdonos de nem kapott irányítási jogot, ami petikének nagy fáj, mert ő akar dirigálni vagyis azt szeretné hogy JG átadja az irányítási jogot a tőkealapok felett, mivel egy amerikai küldöttség érkezett magyarországra, erről a tényrőll a miniszterelnöknek tudnia kellett és arról is mit akarnak itt az amerikaiak, ezért nyilvánosan a videoval bezsarolja a céget, hogy jön az amerikai pénz - ideje lenne visszafizetni az mfb és exim hiteleket máskülönben bilincs bilincs rács rács - JG beint MP-nek hazaküldi az amerikaikat, hogy a magyar kormány nem kívánátosnak látja az amerikaiak pénzét magyarországon vagyis kialakul egy diplomáciai válság a magyar kormány és az amerikai kormány között..... ha mp-nek nem kell amerikai akkor mit mond a választóknak? ha mp nem akar a 4igvel békében együtt élni akkor magyaország nem kap az usábol semmit.
a kapocs JG
beindult az adok-kapok - most JG is megmuttatta hogy van erő a kapcsolatrendszerében vagyis a kormánynak szeptember végéig adott haladékot! ha mp lenyugszik akkor kap az usától pénzt ha nem akkor bukja az usa-t
Pingvin007 ma, 08:31
Előzmény: #101573  pamutt
A "vendégek" értesültek Jászaitól. Egy ilyenen nem csak az üzletelő felek vannak jelen hanem egyéb vendégek is. Véleményem szerint, de az amerikaik mondták le. Egy ilyen vizsgálat bejelentés után te aláírnál bármit? Én nem, jogosan. Bele lett kakálva a palacsintába rendesen sajnos.
OTP-TOP
OTP-TOP ma, 08:08
Előzmény: #101570  tschi-
Én pedig a hírről. Linkeltem mielőtt vacsoráztunk. A percekkel előtte írt gondolatmenetem USA szála eltolódott.
A 08.06-i steakezés után iderepült a delegáció, sürgetheti az idő a feleket. Pozitív jelzés. Szeptember a tervezett kötvenykibocsátás előtt van. 
Lemegy a cirkusz (híradókból is a cég folyik) 🤡, helyre kerülnek az aláírások is. Vagy így vagy úgy. Nem egy ember sz*rja a spanyol viaszt, hiába gondolja.
Addig a korábbi minta zajlik. Fideszből jött-gazdagodott-ellene fordult. 4IG részvényes volt-gazdagodott-ellene fordult. Igaz ezt ki is jelentette tavaly. A részvényesek egy része pedig tátott szájjal beszaladt a f...erdőbe.
A kötvénykibocsátás volumene, illetve kamata fontos mutató lesz a piacnak a jövőre nézve.
Blama, hogy a frigy előtt haza kellett küldeni a násznépet. Hamarosan lesz frigy új zenekarral. A pénznek nincs szaga. 
Erőlködik néha egy bolha, míg rálép egy elefánt. Trumpnál van bolhaírtó, nem veri nagy dobra.
Vannak nagy pályás focisták és van a wannabe liga. A karaván haladni fog, a vándorcirkusz is továbbáll hamarosan.
Addig munka, rövid hét és hosszú hétvége🙂
gemes.bp ma, 08:07
Előzmény: #101603  rbapa
Jól összezavartál néhány embert, most törik a fejüket - hogy csináltad!?
rbapa ma, 08:06
Előzmény: #101602  Nemtommilesz
Akár :-)
rbapa ma, 08:05
Előzmény: #101603  rbapa
rbapa ma, 08:04
Előzmény: #101601  Matyi_atya
Bocsánat! Jogos! Korábban írtam be és csak bemásoltam  Ide.
Nemtommilesz
Nemtommilesz ma, 08:01
Előzmény: #101601  Matyi_atya
Volt Neki 3 db :)  összesen 4850 et kapott erte, az 1617  Ft kb jutalekokkal / db :)  realis🤣🤣
Matyi_atya
Matyi_atya ma, 07:52
Előzmény: #101600  rbapa

" 4 850-on ma eladtam"
Dicsértessék az Úr, szerintem sokakat érdekelne, hogyan tudtad ma 4850-ért eladni.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek