Mi lehet a háttérben? Ki viszi el a balhét? JG vagy MP? A magyar hadiiparnak ez ugye nagyon nem jó hír, pláne hogy nem lesz több esély. Idejön egy fontos amerilai csapat és hazaküldjük őket úgy, hogy előtte letárgyalták a tutit. Eszem megáll.
21:22: riporter: a (sírós)Balásy interjú után hallott olyan pletykát, hogy sok cég megértette az idők szavát és a nem teljesen tisztességesen szerzett vagyonból visszaszolgáltatna valamennyit , viszont pár nagy cég német mondott pl.q 4ig is! Ügyvéd: Jászai már annyira mélyen benne van a rendszerben("kívájt rétegekben") es emiatt I egy lakást papír lesz, hogy mi lesz a 4ig-val. + hogy Petike abban a felügyelő bizottságban ült ahonnan ment a pénz a 4ig-ba.
A meghívott vendégek gondolom azok, akiket az aláírásra meghívtak volna még (sajtó, üzleti partnerek stb.). Amúgy lehet, hogy emiatt volt MP videója, hogy ezt megakadályozza. Előre felvett volt, mert aznap is ugye Paksról élőzött. A megfelelő pillanatban lejátszották.
"A meghívott vendégek azonban kevéssel a kezdés előtt Jászai Gellért elnök-vezérigazgató üzenetéből értesültek az esemény elmaradásáról." Jászai Gellért üzente, hogy elmarad most, nem az amerikaiak mondták.
Ha eddig azt mondták hogy el vagyunk szigetelődve, azoknak mostanra igazuk is lesz! Bárkit kérdezek! Ilyen bizonytalan helyzetben kötne üzletet Magyarországon? Az ország első emberének elég egy 5 perces nyilatkozat és cégek lehetetlenülnek el.
Csak egy példát mondanák arra, amit írsz . Most az állam úgy viselkedik mint a vállófélben levő férj aki avval ijeszgeti a feleségét, hogy leégeti a közös házukat csak hogy a felesége ne kapja meg a felét. Ennyire nem őrült még MP sem.
Én a 4iGt érintő dologról fejtettem ki nézetemet. Konkrétan egy megállapodás nem aláírásáról. Nem tudom hogy te egyenesen mit cáfolsz. De nem is érdekel.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.