Baromira félreérted. Nekem a tőkém több mint fele elégett ezen az árfolyamon. Nem szurkolok az esésnek... A tényekről beszélünk! Itt azonban én nem tudok pozitív lenni, mikor látom, hogy tömik ki a könyvben állókat, egyre alacsonyabb áron. Biztos az én hibám, de nem tudom belelátni a felpattanást, mikor ma is mínuszban zárt! Úgy, hogy már fél éve esik. Baromira szeretnék pozitív lenni, de ehhez kellene valami táptalaj... Röviden, ennyi.
Valaki mindig szerencsét próbál. Fél éve még nagyobb forgalommal vették 4000 felett is. 2 hónappal ezelőtt is vették még, 2000 felett is. Azok most hol vannak? Vagy ülnek rajta, vagy dobták bukóba a francba. Mindig van, aki szerint már eleget esett...
Még egy gondolat mára! Valaki csak veszi a részvényt! Ha minden olyan rossz lenne, akkor ki/kik azok a vállalkozó kedvűek, vagy idióták, akik megveszik nyomott áron a felkínált részvényeket?! Mert valaki(k) azért csak megveszik. Napi zárásaként valaki 2.5 millió értékben is vásárolt.
Politikai kockázat van rajta óriási. Jól megszívtuk. Régi brigáddal már a 10 ezret nyaldosnánk. Az újjal meg örülünk ha az 1000 megtartja. Ez van, ezzel kell együttélni most. peace
Ha a legutóbbi 10 kereskedési napot tekintjük, a mait beleszámolva, akkor 2 alkalommal zárt magasabban mint előtte nap. 15-én 6 pont emelkedéssel 1812-n zárt, 17-én pedig 22 pont emelkedéssel 1819-en. így 10 napból csak 8-on zárt alacsonyabban.
Nem. Úgy tűnik, mintha meg lenne tiltva a befektetőknek hogy 4IG-et vegyenek. Vagy ennyire nem kell a kutyának sem... Ez már nem is kereskedés. Bárhová állhatsz venni, úgyis rádöntik. Ha nem most, akkor a jövő héten. Egyébként, érthetetlen az egész. RM +3%, Telekom csúcson. Ezen meg rajta a pusztulat. Minden támaszon, FIBO szinten, mindenen átesett. Hittünk már itt dupla-aljba, láttunk már szitakötőt, hűtötték az RSI-t, porszívóztak is. Jó lenne csak egy picit is a dolgok mögé látni...
Nem hiszem, hogy a kisbüfik műve ez. Akkor miért jelenik meg például 5-10-20e darab támasz kritikus szinteken, vag zaras előtt 4-5e részvénnyel kijelölik a zárása mi sáv alsó és felső értékét. Mi a master plan? Mert valami tutira, hogy van… ez nem lehet a véletlen műve, meg a kisbüfik tudatossága. Ez csak egy meglátás..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.