Szerintem ez még nem volt: https://telex.hu/belfold/2026/07/21/ruszin-szendi-romulusz-feljelentes-honvedelmi-miniszterium-szunetmentes-tapok Nincs benne új információ a 4ig-ra vonatkozóan.. Az utolsó bekezdés összefoglalja a lényeget. "A 4iG erős állami segítséggel épült fel, rengeteg állami hitele és megrendelése van. Tulajdonos benne egy állam által létrehozott kekvás befektető, az Óbudai Egyetem alapítványa, van olyan 4iG-leányvállalat, amiben közvetlen állami tulajdon is van. Vagyis erősen beleszólhat az új kormány abba, milyen jövő várhat a 4iG-re." Én úgy látom, mintha szaporodnának mostanában a cikkek a céggel kapcsolatban. Ez jelentheti, hogy lassan eljutnak a döntéshez is. Akkor szoktak bárniről sűrűbben írni. Az információkat pedig valaki "szivárogtatja" a saját sajtónak.
Jó fej vagy te is!Miért csak most szólsz?Én majd felhivom,mert fészbukkom nincsen!Remélem tud magyarul,azt nem németül kezd el nekem vartyogni,mert akkor ideges leszek!
Nem mínuszolni kell, meg feldumálni, meséket gyártani, hanem venni! Szidhattok, leszarom! De ha mindenki csak annyit venne mint én, összeállnánk, abból már látható támaszték lenne. Gondoljátok el: 10en beállunk egy helyre 60.000-es támasz! A köcsög lenyomós is nézne nagy szemekkel, hogy mi a fütyi van!
Arról miért nem dumálnak, hogy ahogy nem régen a 444-en levezették, hogy az állam 4ig-be fektetett pénze a mostani árfolyamon számolva is háromszoros hasznot hozott. Az 1300 milliárdos keretösszegből 300 milliárd az áfa, vagyis az államot illető rész. A fennmaradó 1000 milliárdból, ami egyébként 10 évre szól, eddig a 4ig egy fillért sem látott, tehát el nem lophatták.
Összegezve a mai napot: távolodtunk az 1800tól, holnap, a heti "feladat" az 1700as tartomány megtartása. Szomorú. De sebaj, mert "ha jön a megegyezés a kormánnyal, akkor simán ugrik 3-4000 közé"! Itt a vége, fuss el véle.
vicces, mennyire - finom leszek - egyszerű olykor a gondolatmeneted... várom, hogy tovább görgesd a gondolatmenetet és kivesézed a Viktor, a Putyin csicska vagy Xi Yar-to lépéseit... ha már fröcsögsz, fröcsögj rendesen :)
Már minden 4ig topikban elszaporodtak az ellendrukkerek! Ha ekkora szarmageddon van, akkor gondolom hipp-hopp teljesülni fog a vételi megbízásom: 1747 (6050 db). Ott lesz egész héten, várom a "pánikoló kisbüfik" csomagjait.
Ezze lszemben, mint kiderült, épp Orbánék adtak 100 muilliárdos magyar közpénzt a Rheinmetallnak. Összességében meg ezermilliárdokat mindenféle német meg kínai multinak. Ezek a tények. A felételezéseket (pl. "azt is mondták neki a németektől rendelsz mindent,vagy nincs üzlet") meg inkább hanyagoljuk egy pánzügyi fórumon.
Első a bosszú!Azért nem felejti el a régi fideszes grillezéseket,hogy:Petike fuss azzal a sörrel mert kihűl te hülyegyerek!Szerintetek akkor az ország meg a prolik érdekeit nézi?Nem valószinű!Plussz a Wéberék is látták hogy becsicskul az uniós lóvéért,azt azt is mondták neki a németektől rendelsz mindent,vagy nincs üzlet,igy azok is maguknak adták a pénzt tulajdonképpen!Csak ezt nem verte akkor nagy dobra!Most úgy adja el ezt a sztorit,hogy a csóró prolik érdekébe csinálta!Nem azért mert különben nem kapott volna pénzt.
Ne bassz, de komolyan kik irogatnak már egy gazdasági fórumon?😁 """ A hit sokat segít. Ha elég erősen akarod, 5000 lesz!"" Itt már hinni is kell? Ez aztán a befektetés. Én hiszek benne,erősen! Én erősen akarom hogy 500ft alatt legyen , akkor 500 alatt lesz! Atyaég!!😂
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.