Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Atti67 szerda, 20:21
Előzmény: #97317  Getup
Az a baj,hogy megy a paráztatás,aztán a gyengébb idegzetüek inkább eldobják.Mást se lehet itt olvasni,mint egész nap a világvége hangulatot.Jászai azért sok országban kiépített kapcsolatokat,magas rangú emberekkel.A hadiparon kívül,pedig sok más üzletággal is rendelkezik a cég.Elég csak megnézni,hogy hány külföldi telekomos cég van kézben a magyaron kívül,valamint űripar,műhold gyártás stb.. Lecseng a para,augusztus végén 2-ik negyedéves,utána kötvény kibocsájtás aztán megnyugszik az árfolyam,és megy vissza szerintem 3000 környékére.Addig még biztos lesznek konkrét hírek is,nemcsak megállapodás félék.Én erre számítok,és így gondolom. 
nyugdijas szerda, 20:12
Előzmény: #97307  szaferi
Nagy Imre is komunista padlást kisopro miniszter volt de nem ezért emlegetjuk ma. Az emberek változnak. Ha jobbá változnak akkor a múltat meg lehet bocsátani. 
Atti67 szerda, 20:09
Előzmény: #97316  Getup
Attól,mert tettek feljelentést,még nem jelenti azt,hogy törvénytelenül jártak el.Majd a vizsgálat fogja kideríteni.
Getup
Getup szerda, 20:05
Előzmény: #97316  Getup
Hat ez nem valami pozitiv..meddig esik meg ez szuty.k..
Getup
Getup szerda, 20:04
Előzmény: #97314  hocus-opus
Hat ez va
Kovi1102 szerda, 20:03
Szinte unalmas mar minden honap végen ez van... tipp 6:30 kedd 2026 Ft mert szeretik...
Kosto97
Kosto97 szerda, 19:59
Attól sem lenne jobb a szitu, ha napi szinten telesírnánk a fórumot, hogy éppen mennyi a "virtuális"bukónk!Az kit izgat! Engem biztos nem!
Kosto97
Kosto97 szerda, 19:56
Előzmény: #97219  boomax
Az utolsó mondatod nagyon igaz!!!Sztem vagyunk itt páran akik a cégnél mindkét splitnél már tulajok voltunk! Noooo para!😊
HunSuccess szerda, 19:53
Gyorsan végig szaladva az interjún, nem lettünk sokkal okosabbak, inkább a bizonytalanságot tartja fent. Ami biztos, és ki lett mondva, hogy a védelmi ipar KI asztala, ezért azt lenne fontos tudni, hogy milyen háttér egyezkedés folyik a cég és KI csapata között. Ez lesz a döntő. Ami meg fontos megállapítás, hogy az 5000 Mrd HUF beszerzés szükséges tartalmilag, azt kell vizsgálni, hogy az árazás is rendben volt-e. A SAFE is úgy tunik, hogy jönni fog, de kérdéses továbbra os, hogy a cég mennyit fog belole profitálni. Ezekre nincs még válasz. Ugyanakkor az pozitív, hogy a cég bedonteserol nincs szó, vagy a teljes visszaallamosításról…
TomJerry86 szerda, 19:53
Előzmény: #97309  Acosta
A tied meg tipikus tiszas komment. Ezt le is zarhatjuk. A kerdes mi lesz a cegunkkel. Ha ezt tonkreteszik, akkor nem normalisak. Ami kapcsolati es szerzodeses halot a 4ig mar kiepitett usatol a nemeteken , cseheken es torokokon  keresztul az arab vilagig az elkepeszto. Ilyenre nincs mas Magyar ceg, aki belathato idon belul kepes lenne. Ha meg ezt beszantanak megis, a nemzetkozi befektetok az orszagunkat bovlinak gondolnak a jovore nezve, senki nem uzletelne velunk tobbe. 
Acosta szerda, 19:48
Előzmény: #97307  szaferi
Tipikus fideszes komment,de ez nem az a topik, ahol ezt meg kellene vitatni.
jofej szerda, 19:48
Előzmény: #97306  Acosta
Az államnak is az az érdeke, hogy jól menjen a bolt, komoly állami tulajdon van a telekommunikációban és a magantokealapokban is.
szaferi
szaferi szerda, 19:38
Előzmény: #97306  Acosta
Azért ne legyünk álszentek. MP-nek több, mint 10 évig megfelelt a rendszer és jól élt belőle + a 4ig-ben is látott fantáziát, gondolom nem véletlenül volt nem kevés részvénye.
Acosta szerda, 19:30
Előzmény: #97304  szaferi
Mit kellene csinálnia?Meg kellene simogatni a fideszesek kicsi buksiját,hogy milyen szépen loptatok?1000 mrd feletti hitelállománnyal ,elzárt közpénz csapokkal nehéz lesz.
jofej szerda, 19:21
Előzmény: #97303  Kata726
Pont ezt akartam írni, hogy mondhat bármit, ő egy katona, biztos hogy másképp látja a dolgokat, mint egy gazdasági szakember. Mikor az N7 ügyletet megkötötték, MP azt mondta, hogy a Tisza kormány az első munkanapján érvényteleníteni fogja a szerződést. Azóta vizsgálódnak, tuti hogy azért ez nem annyira egyszerű, mint gondolták. MP azóta hallgat erről, Kapitánynak pedig remélhetőleg több esze van, mint Szendinek. Azért én azt mondom, hogy ha komoly gond lenne, Jászait már biztos leállították volna, hogy ne strapálja magát feleslegesen holmi tárgyalásokkal. Szerintem pillanatnyilag ugyan ott tartunk, mint eddig, illetve én átlendültem kicsit pozitív irányba. Meglátjuk ...
szaferi
szaferi szerda, 19:08
Előzmény: #97303  Kata726
Remélem találnak egy win-win megoldást és nem a gyűlölet győz. Nagyon nagy lehetőségek előtt áll a cég, elég jól kitaposták előtte az utat külföldön is + szerintem ha itt elkezdenek visszaállamosítgatni, az a külföldi befektetői bizalomnak nagyon nem fog jót tenni. Ez egy aranybánya lehetve a jelenlegi kormánynak is. Ez a stílus, amit a választások óta képviselnek, MP parlamenti viselkedése sok tiszásnak sem tetszik. Nyertek, nem kicsit, de így akkor sem viselkedünk. Ezzel hosszú távon maguknak is többet ártanak, mint amennyit esetleg most nyernek.
Kata726
Kata726 szerda, 19:00
Előzmény: #97302  szaferi
Vége az interjúnak. A felvetésedre reagálva azt mondanám, hogy Ruszin megemlítette, hogy a védelmi ipar nem hozzá tartozik. Ő egy kiváló katona, de az üzlethez nem sokat ért. Ő biztos nem fog venni, de igen, jobb lenne, ha a pénzügyekkel nem baszkódna, azt bízza a szakemberekre!
szaferi
szaferi szerda, 18:50
Előzmény: #97297  Kata726
Vásároljon be ő is, jobban járna, mintha itt baszakodik velünk. Jóárasítva is van.
Getup
Getup szerda, 18:41
Előzmény: #97300  Kata726
Nekem legyen 1850😬

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek