Igen, de ugye az egy tipp, nem lehetek benne biztos, hogy eléri. Ha egyszer valamikor lesz 3340, lesz részvényem is, csak nem annyi, mint most. Ilyen időszakokban mindig emlékeztet a piac a diverzifikáció fontosságára! Ennek figyelmen kívül hagyásáért bűnhődöm most. Ez van , magamnak köszönhetem, ugyanakkor még nincs világvége, várok.
Ezért mondtam pár hete, hogy ilyen szemétkedések után engem már kevéssé fog érinteni a 4000 feletti tartomány(???), mert addigra a nagy részét tuti eladom, az a kevés meg amit meghagyok, nem tesz majd milliárdossá! Sajnálom hogy ilyen komolytalan/aljas papír lett. Kitartást mindenkinek, talán még van remény!
Hat otpert kar volt igen..az szepet,megy.hat itt meg minden nap ezt nézni hogy mennyit esik akár milyen is a hangulat.. ezt jol kivegezték es sajna nincs vege.. r 1950..
Siralmas. Én hülye, meg 41k-ért eladtam az Otpt, hogy ebből a ...-ból vegyek! Grat, megint "okos" voltam. Hasonlóan gondolom én is, mint Rellim, max 3 hónapot adok, aztán ha nem haladunk, beletörődöm és továbbállok. De még bizakodó vagyok, csak már nagyon fogytán a türelmem.
Hát azt hiszem, hogy a "fillérbaszók"-tól nem. Úgy voltak vel ,hogy lenyomják és utána majd jönnek a nagyok és visszahúzzák. A nagyok viszont nem mozdultak. A "fillérbaszók" meg már pár forintért is adnak-vesznek. Nincs ami meghúzza. Egyébként az illetékeseknek remek az árfolyam arra, hogy megszabaduljanak az állami tulajdontól. Csak figyeljetek!
Unalmas életük lehet akik így játszanak ...egy kopaszbarck;lerúgott lábaszati vakolat remélem olvassa (ák)🤡 🤣😂🤣 2026.06.15. 11:30 után nyomják lefelé majd mikor visszajön záráskor azért 17:05 1820 db és 17:09 20 db 2016-ról 1986 beteszik Pénteken legalább volt humora(uk)2026 De a 1986 inkább 6-Ö-kör Ha már ennyire szerti(k) ezt a számot
Szerintem sem kell még temetni.Eleve nyár van,ami mindig gyenge.Még csak 2 hónapja van hatalmon az új kormány.Nemsokára jönnek az EU-s pénzek,augusztus végén a 2.-ik negyedéves jelentés.Szerintem még érdemes várni,annak ellenére,hogy most elég szar.
Masterben benne voltam kb egy évet. Nem volt nagy buli, nagyon pici plusszal tudtam kiszállni belőle. Még a 4IG is kap egy pici időt, aztán leírom a veszteséget. Nincs értelme évekig ülni abba, amiben csak ég a tőke.
Ja és mindig azzal baszik rá legjobban az ember,amiről nem is gondolnád!Tőzsdén is,meg mindenhol!Az egyik válóperes ügyvéd haverom mondta,hogy eddig 100-ból aki hozzá került 100 nem számitott rá,hogy el fog vàlni!Persze mert aki számitott,az irt házassági szerződést,azt nem kellett ügyvédhez menni!
Most ha Nutexel vagy Masterplasttal jártál volna így,akkor nyugodtabb lennél?Tök mindegy!Meg az is tök mindegy mivel keres az ember 30%-ot,Wabival,vagy Állami Nyomdával!Legalább igy te is itt leszel most pár évig,mi meg nem fogunk unatkozni,mert napi 15x beirsz!👍
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.