Jászai,ha tökös lenne,bejelentené,hogy a cég SRV vásárlásba kezd,és beállítaná vele az árfolyamot 2500-2800 közé.Mindjárt jobb lenne a szájíze mindenkinek,és visszatérne a bizalom a cég felé is.
Mitől tudna határozottan fordulni?? Megint alacsony forgalom van és nyomják le. Tudatosan teszik?? Utána megint fel fogjak rántani? Kinek ki a meglátása, véleménye??
Még Jászai is nyilatkozta, évekkel ezelőtt, hogy a 4IGr értéke valahol akkoriban talán 3X-4X-et mondott és talán 700 körül volt az árfolyam. Azóta több telekommunikációs céget megvett, meg sokat javított az összevont telekommunikációs cégen. Tehát nyugodtan megjegyezhetjük, hogy sokkal többet ér. Informatikában is növekedett a cég. Hadiipar, űripar pedig akkor még nem is volt. Akkor alapították kb. a Rheinmetallal a közös hadiipari informatikai céget is. . Írtam levelet a cégnek a saját rv. vételeket hiányoltam. Sablon válasz jött, hogy "növekedési fázisban" van a cég, stb. Írtam még 1X nekik. ir@4ig.hu -ra írhattok. Megírhatjátok ha ti is hiányoljátok a saját rv. vételeket, vagy más észrevételetek van. 2082ft és 119milla
Elmegyek 15km-t azt iszok egy kávét valamelyik kúton,utána hazamegyek,úgy!Nem Olaszországba megyek túrázni!Azt a napi pár órát amit fizikailag aktiv vagyok azt beosztom,ma lenyirom a füvet,holnap lemosok egy kocsit,igy!Közbe meg lepihenek!Világot megváltani én már nem tudok,meg nem is akarok!3-4 liter vizet megiszok alapba,szedem a sok csodaszert,szőlőmag por,feketeberkenye,aloe vera,zöldtea,halolaj,meg 50 féle mindent!Amúgy szellemileg fáradok el jobban,ha koncentrálni kell,nem az a baj ha 20kg-ot meg kell emelni!Sakkot is azért hagytam abba most,már nem versenyzek idén,meg a kereskedést is azért nem eröltetem!Úgyhogy igy!Szerencsére be tudom osztani magamnak,ha meg szarul vagyok,akkor pihenek,amig jobban leszek,van hogy 3-4 napig is!Olyankor nem foglalkozok senkivel,meg semmivel.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.