Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tschi- csütörtök, 20:35
Előzmény: #93513  signal2
Pedig lenyilatkozták, hogy tartjuk a vállalást... A 2%-ot pedig elértük.
De majd leírod, miért butaság. A többi EU-s államban is valószínűleg annak tarthatják, azért költenek annyit védelmi kiadásokra.
danko csütörtök, 20:33
Előzmény: #93535  Kawaszabi77
Te Szabi eddig nagyon bírtam a dumádat, de most össze vagyok zavarodva kicsit. Ironizálsz M.P.-vel kapcsolatban közben merem remélni, hogy nem sírod vissza a fityiszt.
feel
feel csütörtök, 20:28
Előzmény: #93536  bodij
szerda, 22:44#93248"Miért nem áll ki és add egy megnyugtató üzenetet?" - SzVSz: Mert fogalmuk sincs, hogy mi lesz. Rengeteg a kérdés. Soha nem short-olok, viszont nagyon nagyon boldog vagyok, hogy nincs ilyen részvény a birtokomban
Boldog vagy ez a lenyeg ezt te mondtad.Lepj tovabb vagy mit szetnel.Pitizzunk neked,hogy vegyel😀vagy beszeljunk ra….
Nem is ertem.
tschi- csütörtök, 20:23
Előzmény: #93536  bodij
Én nem hallgatok Ferencz Orsolyát, viszont olvasok ilyet:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260504/magyar-muhold-mehet-a-holdhoz-834532
bodij csütörtök, 20:18
Előzmény: #93523  Zno
Nem értek hozzá, de a Ferencz Orsolyával készült beszélgetés egyáltalán nem hozta meg a kedvem ehhez a részvényhez. Ki látta? Ti hogyan értelmezitek az elhangzottakat?
Kawaszabi77 csütörtök, 20:17
Előzmény: #93511  rice2
Nem kellenek müholdak,és az űripar se!!Kórházakra kell a lóvé,árváknak 5*-os hotelt kell csinálni,stb!Távolbamerengő igazság bajnokunk a Péter most bekeményit,és a Romulusz barátunkat küldi rá a cégre!Most itt tartunk!Az M1-en volt erről egy beszélgetés,nem tudom a nevét az úriembernek aki ezt kielemezte!Itt ezek a szerződések meg vannak kötve,és életbe léptek!Nemzetközi szerződések,Eu-s és nem Eu-s országokkal is,stb!Most mi lesz rice?Azt mondták nem úgy van minden,ahogy Móricka elképzeli azért!Vagy a befőtt fogja eltenni a nagymamát?Vagy olyan ez is,mint mikor a Trump mondta,hogy 1nap alatt lezárja majd az Orosz-Ukrán háborút??Öregapám azt szokta mondani,nemcsak az a fontos mit mondanak,meg kell nézni azt is,hogy ki mondja!
feel
feel csütörtök, 20:01
Előzmény: #93529  HunSuccess
Mondjuk 10evre leosztva mar nem olyan nagy szamok.
Aminek jo resze a koltsegvetesbe megy vissza es munkahelyeket teremt.Uj beruhazasok jonnek letre stb…kulfoldi hadiipari szereplokkel.
Kawaszabi77 csütörtök, 19:56
A fideszes lopások legnagyobb kivizsgálói és felszámolói most a tiszakormány 2 exfideszes messiása lesz!Csyk egy kis segitség nekik,hogy kéne ezt csinálni:Na!Mága!Neked utaltunk 3,3 milliárdot az elmúlt 4 évbe!5 évig minden számlát meg kell őrizni,akkor gyere be a NAV-hoz,mutasd be,ez mire ment!Ennyi!Azt be tud majd hozni 500 millióról számlát,hogy kibérelte a kultúrt,vagy hol szokott kornyikálni én nem tudom,meg vett egy új hegedűt!Oké,ez rendbe,akkor 2,8 milliárd hol van?Fizesd vissza öreg!Mindent le lehet követni,nincs itt gond semmi,csak neki kell állni!Azt ha hoz egy számlát,hogy vett 100 millióér egy hegedűt,akkor meg kell nézni,akitől vette,az adózott e erről!És menni a lánc végéig!És mindenkit átvilágitani,aki gyanús,hogy lopott!!
szaferi
szaferi csütörtök, 19:54
Előzmény: #93521  Tibor321
Megnéztem, nagyon korrekt! Kösz!
jofej csütörtök, 19:45
Reméljük, hogy Kapitánynak több esze van mint MP-nek.88
Kawaszabi77 csütörtök, 19:42
👍
HunSuccess csütörtök, 19:42
16:56 és 17:05 között több mint 21000 db részvényt vásároltak. Ez már nem kisbüfi lehet. 1900 HUF felett akarjak tartani az árfolyamot?? Ki mit gondol? Tévedek?
Maga a szám valóban óriási és kimondani is sok… 
Ugyanakkor a tartalmat is vizsgálni kell. Vkinek pedig ezt meg kell csinálnia. 4iG helyett ki más??
Azért azt jól lenne látni, hogy ki fog részt venni a SAFE-ben?? 
feel
feel csütörtök, 19:42
Lenyeget leirtak es itt is ez lesz csak meg egy rovid ideig lehet cirkuszolni👌aztan minden rendezodik.
Getup
Getup csütörtök, 19:41
Ez a MP nyiltkozat mikor volt zaras utan vagy előtt? Most olvasom mi van mar megint...
feel
feel csütörtök, 19:38
Milliárdok euróban a lengyel gyáraknak és új munkahelyeknekA kormány szerint a SAFE program nemcsak a hadsereget támogatja, hanem erős lökést ad a lengyel gazdaságnak is. A legtöbbet a hazai fegyvergyárak, a lőszergyártók, valamint a modern katonai technológiákat fejlesztő cégek profitálhatnak. Az új megrendeléseknek köszönhetően nőhet a termelés a lengyel üzemekben, ami új munkahelyeket teremt és hozzájárul a védelmi szektor fejlődéséhez.A kormány szerint a SAFE-ből származó források jelentős része az országban marad, és segíti a lengyel ipar termelési kapacitásainak bővítését. A program Lengyelország pozícióját is erősíteni hivatott az európai fegyverpiacon, valamint felgyorsítani az állam biztonságához kapcsolódó stratégiai beruházások megvalósítását
feel
feel csütörtök, 19:27
Lenyegeben 38perctol elmondja ami a lenyeg?Nemet-Torok-Usa partnerseg👌
Egyelore kell meg a cirkusz,azert mondtam 2-3 honap eltelik es rendezodnek a dolgok.
Zno csütörtök, 19:19
Akit érdekel nézze az ATV-n nemsokára kezdődő egyenes beszéd c. műsort. 4IG-ról lesz eszmecsere!
nyereg
nyereg csütörtök, 19:11
a másik hogy ez egy megkötött szerződés....
Tibor321 csütörtök, 19:10
https://youtu.be/8Av-1LeGQZs?si=prnkm0szIn2DGaCX
36:00-tól van szó a 4ig-ről. Ez a legértelmesebb gondolatmenet amit eddig hallottam a médiában a cégről a választás óta. Magyar nyilatkozatait pedig annyiszor cáfolta már meg az idő, hogy nem lehet komolyan venni ezeket. Ha csak az ígeretek felét megvalósítja majd a svájciak idejárnak majd koldulni. Ideje leállni a kampány módról, aztán miniszterelnökhöz való módon viselkednie. Kis ország miniszterelnökeként meg főleg alázat kellene. Akkor nem volt NER-es cég mikor részvényese volt? Az OPUS-nak dupla annyit kellett volna már esnie mint a 4ig-nek az NER-esebb cég. Mészáros és Mészáros-nak kb. annyi ha nincsenek túlárazott állami megrendelései. Jászai 2010 előtt is benne volt a 100 leggazdagabb magyarban, mikor Lölö még sehol sem volt. Drónok találták el kárpátalját aztán bekéretik az orosz nagykövetet. Röhej. Mint mikor a 2.vh-ban hadat üzentünk az USA-nak. Lehet nagyzolni, de annak ára lesz. Sokan meg vakon támogatják, mindegy csak ne a Viktor legyen. Toka tábornokot és Petikét is vizsgálják át és számoltassák el akkor már.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek