Ha valaki azt hiszi, hogy maga a cég, a részvény nem ér annyit amennyi, adja el holnap. Ha valaki spekulál, spekuláljon. Szvsz a cég jo, és idovel jobb és jobb lesz.
Lehet hogy aki akarta eladta, de lehet hogy sokan daytrade-elnek vele. Mivel egyértelműen negatív Hír jött, sokan olyanok is akik nem akarnak megválni tőle, el fogják adni, hogy lejjebb visszavegyék. Sajnos én nem merem ezt nagyobb mennyiségekkel megjátszani, pedig az utóbbi időben állandóan bejött volna.
Most már nincs védopajzs? Nincs mentesség az olajra, amire volt vezérunk kezet rázott Trumpal? Ki fog most megvédeni a háborútol? Aludni se fogok tudni....
Ne felejtsük el, hogy a közkéz csupán 10% körül van, aki akarta az már korábban eladta a korábbi pánikban. Ami biztos hogy a magyar ÁLLAM mellett, német, török, portugál, cseh, és arab tulajdonosokkal nem ez a cég lesz amit MP szét tud verni. Arra ott van, a new wave, az opus, bdpst, gránit és még sorolhatnám...
Semmi ok nincs a pánikra. Ezt a választási eredményt már bearazta a piac, én nem várok esést. Jászai bejelentéseket ígért, ha van humorerzeke holnap meg is teszi.
Hálistennek a második feleződés már csak feleannyi pénz elvesztését jelenti, mint az első, feltéve hogy az ember közben nem bővített. Fő az optimizmus.
MP első útja lesz Varsó azután Bécs és végül Brüsszel, az ügyészséghez való csatlakozási dokumentummal. Ezt ma hallottam. Bocs de gondolom most egy picit engedélyezett a politika... ;-)
Jászai simán meg fog egyezni Magyar Peterrel. Jaszait nem kell félteni, ő a balosokkal is jóban van. Jászai is megmondta, hogy egy kormányváltás nem befolyásolná a cég működéset. MP nem fog a 25%-os Rheinmetall-ba belekotni.
Valoban, egy pillantra el is feledtem a SAFEt. Es a tobbi EU pénz. Csak adddig MP ne robbantsa ki a WW3, mint ahogy az a volt vezérunk bolcsen megjosolta.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.