Igazából jó, mert az olaj megy visszafele, DAX is ,,csak" -1,25%; S&P futi ,,csak" -0,80%; Rheinmetall +2,80%!!, OTP 35660ft, a 4ig pedig napi aljon... Hát igen, jó hosszú az a ku**a kifutópálya a repülőrajthoz...
Szar ez az egész. 5 hónapja vagyok benne, azóta bukóban ülök. Még a maradékkal is. Fordulatnak továbbra sincs halvány jele sem. R 3125 (-5,3%) ...és még vége sincs a napnak!
ráadásul szar a könyv, nincs infó reális, hol vegyen bele bárki is, olyan erőfölénybe vannak, az ami nekem tavaly hozott, az a taktika idén teljes csőd, plusz erre jött a háború, a Mubadalára simán 400 fölé kellett volna mennie....
Nem, az egész 4iG nem jó a magyar államnak, azaz az adófizetöknek. A 4iG pont arra szolgál, hogy állami kompetenciákat és vagyonelemeket szervezzenek ki, majd az állami megrendelések hasznát immár a kisebbségi tulajdonosok fölözzék le. Az állam és a 4iG részvényesei helyett.
Vételi erő már rég nincs. Mikor a BUX felfelé ment, ez akkor is le. Még nem elég olcsó ahhoz, hogy vegyék. A sok "jó hír" sem tett semmit árhoz. Sem a jelentés, sem Mubadala, se semmi.
a könyvbe is amit művelnek, oda állnak lenyomni majd kikapják, nekem az egész tőzsdétől ment el a kedvem, bejelentették ezt a Mubadalát azóta esik, hogy ha a könyv csalás, egy ilyen hírre meg esik, akkor mi értelme tőzsdézni? Egy dolognak van értelme semmi másnak amit a rice csinált és bejött neki, mert ott van a delta ott hiába csinálta volna.... vagyis jót, jókor , olcsón, de ehhez is egy raklap mázli kell pluszban
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.