Jó cikk. Régóta mondom, hogy a céget nem tudják elemezni, mert olyan gyorsan fejlődik és Jászaiék nem nyilatkoznak a várható bevétel, nyereségről. Tavaly novemberben azt ígérték, hogy idén tavasszal tesznek közzé 1 pontosabb várakozást az idei évre. 1 biztos a hadiiparból már lesz idén komoly bevétel, ami majd jövőre hatalmasat fog növekedni és nagy nyereséget hozhat. Idén még a telekommunikáció fogja szállítani a nagy nyereséget és az informatika. Nagyon lemaradtunk a Telekomtól kapitalizációba. 3430ft
Kishitű vagy! Én nem hiszek, hanem remélek! 2028 végén, ha megéljük, átbeszéljük mi a jó befektetés! Ha agyon verjük a dollár alapú befektetéseket cigánykerekezünk, ha nem sírunk vagy örömtűz mellett járjuk a tótágast! Legyen nektek szerencsés!
Kishitű vagy! Én nem hiszek, hanem remélek! 2028 végén, ha megéljük, átbeszéljük mi a jó befektetés! Ha agyon verjük a dollár alapú befektetéseket cigánykerekezünk, ha nem sírunk vagy örömtűz mellett járjuk a tótágast! Legyen nektek szerencsés!
Azért nem kell aggódni, hogy beesik választás előtt mert ezen már túl vagyunk. Így már én sem szállok ki belőle, teljesen értelmetlen lenne. Kiűljük most már, mást úgy sem tehetünk.
Én a magam részéről, hogy decemberben eladtam a pakkom, és azóta a töredékkel napizom vagy ahogy adja, sokkal jobban jártam az elmúlt hónapokban mintha csak ültem volna benne.....mert volt pár hullám....na valljuk be :) de legfőképp azokról se feledkezz meg, akik utánad szálltak be, és igazították az árfolyamot. Felfele. Azzal, hogy Te anno megvetted és ülsz rajta, azzal Te nem vettél részt az árfolyam növekedésben úgy mint ők. Tisztelet mindenkinek!
A 4iG azoknak való, akik nem kapkodnak, nem ugrálnak ki be, nem hetekben / hónapokban mérik a befektetés sikerét. Aki itt van régóta, mint jó néhányan a befektetőtársakkal, az érti miről beszélek. A cég erős, növekszik és fényes jövő előtt áll, pedig már a jelen sem semmi.
A választás előtti, körüli eladások vannak irányítva most. Olyan mintha előre hozták volna és ezt kihasználva teszik azt amit tesznek. Nekem is ez volt a gondolatom, még beszéltük is egy cimborával. Átírták így a tervem de remélem a választás körül nem lesz nagyon negatív meglepetés. Kitartást!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.