Igaza volt Gellértnek és Neked is. Most is ez a helyzet… Türelem. 2026 végén már sehol nem lesz a mostani árfolyam… Akkor (2024.07.10) 798 forintért lehetett venni… Most 3.450 forint, nem tartom kizártnak, hogy év végére már 6.xxx környékén lesz! Olvassatok bele, miket “írtunk” 2024, 2025-ben. Régi motoros vagyok, években gondolkozok, mert “együtt” növekedek/növekedünk a 4iG-vel. Megy a szekér rendesen, nem áll meg csak megpihen! Sok sikert, türelmet, részvényeket mindenkinek!
nekem ez továbbra is harmatgyenge, ha az eső trendből kilépünk (3900 környéke), akkor talán reménykedhetünk, hogy lesz valami erős momentum felfelé, és vége a korrekciónak. Addigis itt lehet hintáztatni, meg gyűjteni, vagy eladni annak, aki már megunta.
Eleve ott már nem meri senki venni mivel tudni való úgyis vissza öntik, akkor meg minek. Talán a választás előtt menekülni készülőkre várnak inkább itt gyűjtik be a részvényeket mint 4000 felett. Aki elég türelmes majd kaszálhat. Örökké nem tarthatják itt az árfolyamot. R: 3445
igazad lehet, teljesen manipulált a kereskedés, reggel mikor leadták 3250-re nem lehetett venni és már 100 ponttal feljebb is rakták 3350-re miközben nyitóba meg nem győzték adni 3300-on, napközben ugyanez, ha eladták v inkább a robot megvette a kellő mennyiséget le-föl, akkor nincs is kötés utána, mint pl most is
Legyen igazad! Bízom is benne ,hogy nem... Csak birizgál a gondolat, hogy egy fegyvergyártónak mégis inkább nem transzparensen kellene működnie...hadi és egyéb ipari titkok miatt. Szóval akkor nem úgy van, hogy ha 10% alá esik a közkéz , akkor a tulajdonosok összefogva kezdeményezhetik ezt ha akarják? A társak közös akarata ellenére sem? Nem látok tisztán ebben az ügyben bevallom.
dehogyis, csak etetés, minimális forgalom, kicsit hullámoztatják, mézesmadzag, és remény fokozó, majd bedöntik, és minél több reménykedő bedobja a törülközőt, annál jobban célt érnek. Közel állok már én is, bár én idő szűkében vagyok, úgy meg tőzsdézni életveszélyes, szóval az nyer, akinek több az ideje, most ez a nagyoknak kedvez.
Például az arab Mubadala 50 millió USD befektetésének a szerződése, amelyet 2026. I. negyedévében véglegesítenek. Ez az átváltozó kölcsön 2029-ben, lejáratkor kötelezően részvényekké alakul át 4022-es árfolyamon. Ez az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy Mubadala 3 év múlva ennél az árfolyamnál lényegesen magasabbra számít.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.