Szerintem sem kell túlragozni, én ebben a cégben látok fantaziát, ha mások másképp látják nem érdekel. De ha egyszer bejön, akár pár év múlva akkor Hawaii van 😃
Teljesen egyetértek veled, hogy csak duma. De legalabb kimondta, hogy most már a tettek mezejere kell lepni. Egy fokkal talan kozelebb vagyunk, az önbeismerés már komoly lépés. Hinnünk kell, hogy nem tündérpor míg haverok kitáraznak :)
Spájzolj be!🤣2 verzió van:vagy bejön,vagy nem!Nem kell túlagyalni ezt a tőzsdét se,meg semmit se!90%-nál az a baj,mindent túlyagyal,meg filózik,tervezget,mindent összekutyul,stb!Nem szabad!Csinálni kell az embernek a dolgát,akinek van,gondolom a nagy részének van,akinek meg nincs,az ne csináljon semmit,az a legjobb!Azt majd lesz valami!Olyan még sose volt,hogy valahogy ne lett volna!Jól mondom?
Ha én lennék Te, akkor lehet várnék míg eldől az irany, mert a hullamok alapjan inkabb lefigyelunk 4100 felé megint :) olcsóbban csak jobb venni :) de Te érzed :)
Holnap eladom a maradék Mol-t (csak 450 db) még 3000 környekén vettem régen. A Mol most már nagyon sokat ment, biztos lesz vmi korrekció. Megerzésem szerint tözsdezek, itt szerintem bőven van esély 4500-4700 szintre visszamenni rövidtávon. 4iG nem adok el, ill. gyűjtöm régóta.
nézd meg a mai 4ig forgalmat és arányosíts, ez a 25 pontocska emelkedés a mai forgalomhoz képest nulla, ide milliárd forgalom/nap kéne már, na majd talán holnap....
JG bevallotta, idezet lentebbről:"Davos ismét többnek bizonyult, mint egy fórum. Előretekintő iránytűként szolgált, rávilágítva arra, hogyan alakítják a globális vezetők a jövőt, a szuverenitás és a stratégiai autonómia meghatározó témákként jelenve meg. Arra is emlékeztetett minket, hogy a stratégiának mostantól tettekre is kell váltania." Az utolsó mondat a lényeg.
Én is így vagyok vele. Mikor lefordult a csúcsról, 4500-nál már azt hittem, hogy lassan fordul, és megy majd fel. Nagy reményekkel itt vettem a packom, azóta is mínuszban ülök. Nekem már az is öröm lesz, ha nem bukok majd rajta.
Mondhat itt akárki akármit, ha nem rukkolnak elő konkrétumokkal, a közelébe sem fog menni a papír az 5.000-nek... De ne legyen igazam, hisz az én pénzem egy komoly része is itt parkol...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.