Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 ma, 22:47
Előzmény: #82820  Miner
👍🤣igaza is volt!A hajón lévőket csak a filmekben szokta a cápa megtámadni!Ergó a hajón nem kell félni tőlük!
Miner
Miner ma, 22:22
Előzmény: #82819  Kawaszabi77
Nem csak ő figyelt. Én azt vártam, hogy hétfő reggel tiéd lesz az első beírás. Csak reménykedtem benne, hogy nem vitt el a cápa magával.
Erről jut eszembe: Törökországban egy hajóról ugráltunk fejest a lányaimmal és mikor befejeztük, a feleségem monta, hogy a túlodalon meg egy cápa úszkált. Megkérdeztem, hogy nem aggódott a cápa miatt? Ő erre teljesen komolyan válaszolta, hogy miért félt volna? 
Kawaszabi77 ma, 21:56
Előzmény: #82807  vargi333
Látom Te legalább figyeltél vargi!Sajnos az utóbbi hetekben sok örömködésre,meg hülyéskedésre nem nagyon volt oka itt senkinek,én meg hülyéskedni szeretek meg röhögni egész nap!Amúgy szoktam olvasni mindig a fórumot,ha a kereskedést nem is nézem!15-20% minuszba vagyunk jelenleg a csúcstól!Mikor felment 1900ra,onnan is lerugta magát 1350ig is talán,azt 1550-1650 közt sokáig volt az árfolyam!Ugyanez a szitu volt mint most kábé!De hogy mikor fog innen kilőni,fog e még ikszelés előtt,nem tudom!Valószinű,de nem biztos!Én most nem akarok kereskedni se,meg semmit se akarok csinálni,várok mindenhol,minden papirba egyszer!Majd lesz valami!2 dolog lehet:vagy megszivom,vagy nem!Be van mind a kettő lehetőség kalkulálva,nem fogok a kardomba dőlni,ha a szarabbik verzió lesz,akkor sem!Közgyülire majd szeretnék menni februárban,meg találkozni a többiekkel akkor,ha elöbb nem is tudunk összejönni,remélem közgyülire jön,aki tud!
Worthington
Worthington ma, 21:10
Előzmény: #82816  feel
:))))
feel
feel ma, 20:52
Előzmény: #82815  Worthington
Tudom de van aki nalad is jobban tudja🙂
Worthington
Worthington ma, 20:41
Előzmény: #82809  feel
Én kurvára nem szálltam ki, csak már unom mindig beírogatni, amikor itt épen esik az árfolyam, hogy attól még itt vagyok!  A múlt héten is csipegettem, be is írtam! :) 
B4NDI ma, 20:37
Előzmény: #82813  B4NDI
Természetesen Gellért Jászai..
Bocsika
B4NDI ma, 20:36
ellért Jászai • Chairman at 4iG | Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary1 p •
Ezen a héten Davosban, a 2026-os World Economic Forum (WEF) éves találkozón megtiszteltetés volt részt venni egy sor előretekintő vitákban a digitális infrastruktúráról, a kapcsolódásról és a védelmi technológiákról. Találkozóim elsősorban a geopolitikai táj fejlődésének és az ebből eredő szuverenitással kapcsolatos megfontolásoknak értékelésére összpontosítottak, amelyek egyre inkább alakítják a stratégiai döntéseket szektorok és régiók között.
Ma megtiszteltetés volt találkozni Sebastian Kurz -vel, Ausztria volt szövetségi kancellárjával és a Dream társalapítójával, hogy áttekintsem szervezeteink között már megindított lehetséges együttműködést. A partnerség folyamatosan halad, a 4iG Space and Defence Technologies Plc. aktívan értékeli és integrálja a Dream képességeit szélesebb körű védelmi digitalizációs törekvéseink támogatására.
Nagy öröm volt találkozni Arda Ermuttal, a Türkiye Wealth Fund vezérigazgatójával és igazgatótanácsi tagjával, ahol stratégiai együttműködési lehetőségeket vizsgáltunk, beleértve a lehetséges közös digitális infrastruktúra-befektetési struktúrákat és a nemzetközi növekedési kezdeményezéseket, amelyek összhangban vannak hosszú távú regionális és globális ambícióinkhoz.
Örömmel találkozhattam Aleksandar Vučić-csal, Szerbia elnökével, hogy megvitassuk a magyar–szerb együttműködési lehetőségeket a távközlési és digitális infrastruktúra területén, amely a régió számára egyre növekvő stratégiai jelentőségű terület.
Nagyon értékeltem azt is, hogy találkozhattam Hatem Dowidar, e& csoport vezérigazgatójával, hogy áttekintsük a tavaly nyári aláírt MoU végrehajtását, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi digitális infrastruktúra és adatközpontok beruházásaira.
Emellett megtiszteltetés volt találkozni Milojko Mickey Spajic, Montenegró miniszterelnökével, valamint Meera Al Suwaidi -vel, a Mubadala Investment Company szuverén partnerségek vezetőjével. Feltérképeztük a regionális és határokon átnyúló együttműködés megerősítésének lehetőségeit, stratégiai beruházásokat kihasználva a hosszú távú digitális növekedés és ellenálló képesség támogatására.
Davos továbbra is kivételes környezetet biztosít a stratégiai párbeszéd előmozdításához és partnerségek építéséhez, amelyek a növekedés következő szakaszát alakítják. A következő napokban további magas szintű találkozókon is részt veszek, miközben továbbra is új együttműködési lehetőségeket és hosszú távú értékteremtést kutatunk.
sprint53 ma, 20:30
Előzmény: #82807  vargi333
Még csak most pakolja ki a csigákat, kagylókat, egyebeket a bőröndből és utána rendszerezi, feljegyez mindent, ahogy a papperjaival szokta... ! :D
feel
feel ma, 20:10
Előzmény: #82809  feel
Worthington’
feel
feel ma, 20:04
Előzmény: #82808  Unforgiven73
Rice es Woringhton tuti nem.Ne kamuzz.
Unforgiven73 ma, 19:54
Előzmény: #82798  Nemtommilesz
Szerintem ők már rég kiszálltak....
vargi333 ma, 19:34
Szabikáám!! (Kawaszabi77) elnyelt az óceán vagy mi a franc van..?! Elmúlt már az igért jan.19.-ei visszatérés a platformra...! Jó lenne olvasni most már a Te véleményeidet, hozzászólásaidat is a fórumon!! Eltűntél, mint szürke szamár a ködben:-) Hajrá 4iG!!!!!
Zno ma, 18:52
Mindenki emlékszik a fél évig mesterségesen tartott 1800-as árfolyam szintre. Akkor mindennaposak voltak az ilyen gyanus zárók. Aztán tudjuk utána mi történt. Ha ez kell hozzá azt mondom hajrá én szemet hunyok.😁
Haya76 ma, 18:51
Előzmény: #82724  spartacus85
A ma indult jegyzésen csak alapok, nagy befektetők vehetnek részt, csütörtök estig. A lakosság, kis befektetők csak péntek reggeltől tudnak kereskedni vele, csütörtökön hozzák nyilvánosságra az isin kódot. 
Nemtommilesz ma, 18:49
Te mínuszoló majom, te :) pont láttam idegből végigkattingattad a beírasokat :) kihagytad a 18:08  18:09-et, intéznéd kérlek? Köszi !
Nemtommilesz ma, 18:37
Előzmény: #82801  Csomi1977
Mint kiderült, ha szándékosan nyomják le, az jó nekünk? Mert aki nyomja, nyilván nem a maga ellensége. Akkor idővel fel is fog menni, kivárjuk, és megyünk a farvízen ;) úgyse tudunk mást tenni
Nemtommilesz ma, 18:33
Előzmény: #82800  nyereg
Jönni kéne jönni...a pizzafutár legalább megjött :)
A részvényt meg kiüljük :)
Le van ülve a fórum, hat akkor pihenjünk, szép estét Mindenkinek! 
Ui: Ha holnap esik, csipegetünk ahogy a profik :)
Csomi1977 ma, 18:30
Érdekes mikor én mondtam, hogy szándékosan nyomják le az árfolyamot lel lettem hurrogva . 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek