Nem csak ő figyelt. Én azt vártam, hogy hétfő reggel tiéd lesz az első beírás. Csak reménykedtem benne, hogy nem vitt el a cápa magával. Erről jut eszembe: Törökországban egy hajóról ugráltunk fejest a lányaimmal és mikor befejeztük, a feleségem monta, hogy a túlodalon meg egy cápa úszkált. Megkérdeztem, hogy nem aggódott a cápa miatt? Ő erre teljesen komolyan válaszolta, hogy miért félt volna?
Látom Te legalább figyeltél vargi!Sajnos az utóbbi hetekben sok örömködésre,meg hülyéskedésre nem nagyon volt oka itt senkinek,én meg hülyéskedni szeretek meg röhögni egész nap!Amúgy szoktam olvasni mindig a fórumot,ha a kereskedést nem is nézem!15-20% minuszba vagyunk jelenleg a csúcstól!Mikor felment 1900ra,onnan is lerugta magát 1350ig is talán,azt 1550-1650 közt sokáig volt az árfolyam!Ugyanez a szitu volt mint most kábé!De hogy mikor fog innen kilőni,fog e még ikszelés előtt,nem tudom!Valószinű,de nem biztos!Én most nem akarok kereskedni se,meg semmit se akarok csinálni,várok mindenhol,minden papirba egyszer!Majd lesz valami!2 dolog lehet:vagy megszivom,vagy nem!Be van mind a kettő lehetőség kalkulálva,nem fogok a kardomba dőlni,ha a szarabbik verzió lesz,akkor sem!Közgyülire majd szeretnék menni februárban,meg találkozni a többiekkel akkor,ha elöbb nem is tudunk összejönni,remélem közgyülire jön,aki tud!
Én kurvára nem szálltam ki, csak már unom mindig beírogatni, amikor itt épen esik az árfolyam, hogy attól még itt vagyok! A múlt héten is csipegettem, be is írtam! :)
ellért Jászai • Chairman at 4iG | Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary1 p • Ezen a héten Davosban, a 2026-os World Economic Forum (WEF) éves találkozón megtiszteltetés volt részt venni egy sor előretekintő vitákban a digitális infrastruktúráról, a kapcsolódásról és a védelmi technológiákról. Találkozóim elsősorban a geopolitikai táj fejlődésének és az ebből eredő szuverenitással kapcsolatos megfontolásoknak értékelésére összpontosítottak, amelyek egyre inkább alakítják a stratégiai döntéseket szektorok és régiók között. Ma megtiszteltetés volt találkozni Sebastian Kurz -vel, Ausztria volt szövetségi kancellárjával és a Dream társalapítójával, hogy áttekintsem szervezeteink között már megindított lehetséges együttműködést. A partnerség folyamatosan halad, a 4iG Space and Defence Technologies Plc. aktívan értékeli és integrálja a Dream képességeit szélesebb körű védelmi digitalizációs törekvéseink támogatására. Nagy öröm volt találkozni Arda Ermuttal, a Türkiye Wealth Fund vezérigazgatójával és igazgatótanácsi tagjával, ahol stratégiai együttműködési lehetőségeket vizsgáltunk, beleértve a lehetséges közös digitális infrastruktúra-befektetési struktúrákat és a nemzetközi növekedési kezdeményezéseket, amelyek összhangban vannak hosszú távú regionális és globális ambícióinkhoz. Örömmel találkozhattam Aleksandar Vučić-csal, Szerbia elnökével, hogy megvitassuk a magyar–szerb együttműködési lehetőségeket a távközlési és digitális infrastruktúra területén, amely a régió számára egyre növekvő stratégiai jelentőségű terület. Nagyon értékeltem azt is, hogy találkozhattam Hatem Dowidar, e& csoport vezérigazgatójával, hogy áttekintsük a tavaly nyári aláírt MoU végrehajtását, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi digitális infrastruktúra és adatközpontok beruházásaira. Emellett megtiszteltetés volt találkozni Milojko Mickey Spajic, Montenegró miniszterelnökével, valamint Meera Al Suwaidi -vel, a Mubadala Investment Company szuverén partnerségek vezetőjével. Feltérképeztük a regionális és határokon átnyúló együttműködés megerősítésének lehetőségeit, stratégiai beruházásokat kihasználva a hosszú távú digitális növekedés és ellenálló képesség támogatására. Davos továbbra is kivételes környezetet biztosít a stratégiai párbeszéd előmozdításához és partnerségek építéséhez, amelyek a növekedés következő szakaszát alakítják. A következő napokban további magas szintű találkozókon is részt veszek, miközben továbbra is új együttműködési lehetőségeket és hosszú távú értékteremtést kutatunk.
Szabikáám!! (Kawaszabi77) elnyelt az óceán vagy mi a franc van..?! Elmúlt már az igért jan.19.-ei visszatérés a platformra...! Jó lenne olvasni most már a Te véleményeidet, hozzászólásaidat is a fórumon!! Eltűntél, mint szürke szamár a ködben:-) Hajrá 4iG!!!!!
Mindenki emlékszik a fél évig mesterségesen tartott 1800-as árfolyam szintre. Akkor mindennaposak voltak az ilyen gyanus zárók. Aztán tudjuk utána mi történt. Ha ez kell hozzá azt mondom hajrá én szemet hunyok.😁
A ma indult jegyzésen csak alapok, nagy befektetők vehetnek részt, csütörtök estig. A lakosság, kis befektetők csak péntek reggeltől tudnak kereskedni vele, csütörtökön hozzák nyilvánosságra az isin kódot.
Mint kiderült, ha szándékosan nyomják le, az jó nekünk? Mert aki nyomja, nyilván nem a maga ellensége. Akkor idővel fel is fog menni, kivárjuk, és megyünk a farvízen ;) úgyse tudunk mást tenni
Jönni kéne jönni...a pizzafutár legalább megjött :) A részvényt meg kiüljük :) Le van ülve a fórum, hat akkor pihenjünk, szép estét Mindenkinek! Ui: Ha holnap esik, csipegetünk ahogy a profik :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.