Szerintem nem biztató, ugyanis nyomást gyakorol az eladói oldalra. Az eladó oldalnak kellene masszívan erősnek lennie és nem engedni az árat lefelé mert ha az ár megy lefelé akkor a 4100 is menni fog lefelé. Nem fogja már annyiért se megvenni.
tudod mi a gond rice h a vételárat nem cáfolják vagyis ingyen átjátszották a 4ignek régebben most meg a mi adónkból visszaveszik, itt ez a gond, a többi körítés, és ezt nem cáfolták, Hadházy írásának a lényege ez nem pedig az RTL
Azért az érdekes, hogy gyakorlatilag tegnap a cég bejelentette, hogy a törökökkel dróngyártást terveznek és az árfolyam lefelé ment. (Lehet Hadházy hamis állításai miatt?) Ez a drónipari beruházás szerintem még majd ezután, ha lesznek pontos bejelentések, árazódik be. Ez nagyon fontos és meghatározó beruházás lesz, mert a háború megmutatta, hogy a drónoké a jövő. 4180ft Remélem 1 hét és újra 4400-4500 közt leszünk.
Ez az: "A 4iG Nyrt. felelős, multinacionális nagyvállalatként határozottan
visszautasítja a magyar sajtó által ellenőrzés nélkül átvett, súlyosan
rágalmazó állításokat, és cáfolja az ellenzéki képviselő által
terjesztett valótlan információkat. A vállalat vizsgálja annak jogi
lehetőségeit, hogy piacbefolyási kísérlet, illetve rágalmazás miatt pert
indítson a képviselő ellen" Büntettessék meg Hadházyt és majd abbahagyja ezeket az ökörségeket, amiket írogat, hogy szavazatokat szerezzen. Nagyon felelőtlen magatartás. Lehet voltak miatta eladások is. Szerintem ezek a valótlan rágalmak, piacbefolyásolásnak minősülnek és az MNB vizsgálnia kell és természetesen büntetni. 1 tőzsdei cégről, szándékosan hamis infókat terjeszteni tilos. 4165ft és 259milla
Azért a 101 ezres támasz 4100-on elég biztató, ha ott is marad!:) Elég nagy falat! Illetve a vásárlásokhoz több bátorságot ad azoknak akik gondolkodtak rajta idáig. Azt a pakkot biztos be akarják előzni majd! Gondolnám:)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.