Ja mellé ütöttem :D Az egyébként nagyon pozitív, hogy a lefelében nem nagyon nyitódtak stoppok. Szerintem bármikor fordulhat. Ha majd jóval 5e felett leszünk nagy támasznak fognak látszani az 5e alatti szintek. 4395ft és 349milla
Az új Otp app következményeként csak ritkán nézek rá az árfolyamokra az utóbbi hetekben, nem is baj. Igazi befektető lettem, kijelenthetem, meg azt is, hogy nem ezekben a napokban örülök neki a legjobban. Próbálom az egész évet tekintve értékelni és úgy most is nagyon szép, az elmúlt heteket pedig egy természetes dolognak kell elfogadni.
Most lefelé rally van. Sokat emelkedtünk és ez gyakorlatilag 1 természetes mozgás. Aki most úgy gondolja, hogy 10%-ot még esik 4e-ig, azok eladják. Ha fordul akkor viszont könnyen visszarendeződhet az árfolyam. Ha hír jönne, akkor akár az 5e-es szintig. Az biztos, hogy már januárban rengeteg hír lesz a cégről és a februári jelentés, mindenben nagy rekord lesz. Akik most eladnak, könnyen lemaradhatnak. Átárazódás nem 1 folyamatos árfolyamhúzással történik. Mindig vannak le körök is. Vannak kicsik akik emelkedésben korán dobják és vannak akik csak akkor dobják, ha lefelé megy. Most ez van és azok dobálják akik lefelé adnak, mert pánik fokozat van náluk. Reméljük hamarosan fordul. 4265ft és 310milla nincs nagy forgalom
Ha 26 Ft lenne, az tök jó lenne. Akkor éves szinten legyen mondjuk 35. Akkor növekedési kilátásokkal érhet akár 700-1100 Ft-t is. A gond csak az, hogy a 26 Ft úgy néz ki, hogy 66 Ft jut a nem ellenörzö részesedésekre és -40 a részvényesekre. tehát 2-szintü a probléma: a sima konszolidált eredmény is elég sovány, igazából már az van beárazva, hogy 5-szörözni fog, ennek tete´jeben a cégstruktúra (egyelöre) úgy van felépítve, hogy a részvényeseknek alig jut ebböl az eredményböl. legalábbis az idöközi beszámoló szerint. disclaimer: ezzel semmit nem mondtam az árfolyam jövöbeli alakulásáról. A bitcoin vagy az arany is úgy mozog, hogy nem termel eredményt, szóval ezzel is bármi lehet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.