Igen ez egy szép gondolat.Nem tudom ők hol tarthatnak a dròngyartas terén.De lévén hogy irán szerepét jòl tudjuk egy nàla sokkal gazdagabb és szabadabban fogott ország el tudom képzelni hogy jòl àll vele.
Én erre mondtam hogy ettől várok a nagy ugrást 🙂.Ennek talán politikai buktatòi lehetnek .Ezek eus pénzek tudjuk hogy van az EU és a magyar kormány(az EU választasok előtt nem szívesen itél meg dolgokat viktoréknak) ,ez lehet kerék-kötő ,lassítò de szerintem a fosás miatt ezt lehetőleg most átugorjuk.
Szerintem ne menjünk nagyon bele, de a 2000-es években, amikor a tankjaink nagy része (100db T-72) ingyen Irakban kötött ki és eltörölték a sorkatonaságot stb., pont nem ez (hadiipar) volt a prioritás, egyébként volt még több jó kísérleti projekt is, ami pont ebben az időszakban bukott be sajnos az akkori hozzáállás miatt. Majd felpörög ez is, van már hajlandóság és pénz is rá. Épp a napokban olvastam amúgy, hogy a RM az olaszokkal pacsizott le a drónok terén, mondtam is magamban, hogy akkor mi valahol a törökök körül fogunk nézelődni, de kicsit lejjebb mentünk. :)
Olvass vissza az amerikai targyalasok előttre.Mellesleg neked meg minden csillagszorò rakéta .Hétvégén végig ? Mi lett tegnap ?Én egy büdös szòt nem írtam be direkt egész hétvégén.Sosem mondtam hogy a részvény sz... csak azt hogy nem most van ideje az emelkedésnek hanem komoly hírek kellenek hozzá ,de nem csinálom azt se amit itt sokan hogy minden kisebb dolgot platònak meg rugònak meg rakétának írok.Hétvégén egész végig ezt nyomtátok .Mi volt tegnap ?Jò jelentés és piros zarò
Erre valószínűleg az a magyarázat (szvsz), hogy most jött (vagy jön) el annak az ideje, hogy bevonják a SAFE programba lévén, hogy a cég által gyártott fegyverek NATO kompatibilisek. Szép lassan összeáll a mozaik, kis részecskékből rakják össze tudatosan, és ha összeállt a kép ill. ha beindul a SAFE program és elkezdik lehívni az első tételeket, akkor nagyot fog robbantani a cég. 2030-ig bődületes keret áll rendelkezésre, ha ez az ág is beindul, akkor jó eséllyel még a telco-t is beelőzi vagy legalábbis megközelítheti majd árbevételben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.